Finn fastvareversjonen til enheten din

Programvaren som er installert på Google Nest- eller Google Home-høyttaleren eller -skjermen, kalles fastvare. Når det finnes en tilgjengelig fastvareoppdatering, laster enheten den ned automatisk via en OTA-oppdatering (over-the-air).

Google Nest- eller Google Home-enheten må være konfigurert og koblet til internett for å laste ned fastvareoppdateringen.

Finn den nåværende fastvareversjonen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på enheten din og så Innstillinger .
  3. Rull ned til bunnen, og finn Cast-fastvareversjon: X.XXX.XXXXX