Finn fastvareversjonen til enheten din

Fastvare er programvaren som er installert på Google Home. Når en fastvareoppdatering er tilgjengelig, laster enheten den ned automatisk via en OTA-oppdatering (over-the-air).

Google Home må være konfigurert og tilkoblet internett for å laste ned fastvareoppdateringen.

Finn den nåværende fastvareversjonen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Gå til Hjem , og trykk på Google Home-enheten du vil finne fastvareversjonen for.
  3. Trykk på Innstillinger øverst til høyre.
  4. Rull ned til bunnen, og se etter «Cast-fastvareversjon: X.XX.XXXXXX».