Finn fastvareversjonen til enheten din

Programvaren som er installert på Google Nest- eller Google Home-høyttaleren eller -skjermen, kalles fastvare. Når det finnes en tilgjengelig fastvareoppdatering, laster enheten den ned automatisk via en OTA-oppdatering (over-the-air).

Google Nest- eller Google Home-enheten må være konfigurert og koblet til internett for å laste ned fastvareoppdateringen.

Finn den nåværende fastvareversjonen

For å sjekke hvilken fastvareversjon du har, følg disse trinnene:

Høyttalere

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest- eller Home-høyttaleren din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Velg enheten din.
  4. Trykk på Innstillinger  øverst til høyre.
  5. Rull ned til bunnen, og finn Cast-fastvareversjon: X.XXX.XXXXX

Skjermer

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest-skjermen din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Velg enheten din.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  og så Enhetsinformasjon
  5. Gå til «Teknisk informasjon», og finn Cast-fastvareversjon: X.XXX.XXXXX