De firmwareversie van je apparaat vinden

Firmware is de software die op je speaker of scherm voor Google Nest of Google Home is geïnstalleerd. Als er een firmware-update beschikbaar is, downloadt je apparaat de update automatisch via een OTA-update (Over the Air).

De Google Nest of Google Home moet zijn ingesteld en verbonden met internet om de firmware-update te ontvangen.

De huidige firmwareversie vinden

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik op je apparaat en vervolgens Instellingen .
  3. Scroll omlaag en zoek naar Firmwareversie van Cast: X.XXX.XXXXX