De firmwareversie van je apparaat vinden

Firmware is de software die is geïnstalleerd op de Google Home. Wanneer er een firmware-update beschikbaar is, downloadt je apparaat de update automatisch via een OTA-update (Over the Air).

De Google Home moet zijn ingesteld en verbonden met internet om de firmware-update te ontvangen.

De huidige firmwareversie vinden

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik in Home  op het Google Home-apparaat waarvoor je de firmwareversie wilt vinden.
  3. Tik rechtsboven op Instellingen .
  4. Scroll omlaag en zoek naar 'Firmwareversie van Cast: X.XX.XXXXXX'.