Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Find ud af, hvilken firmwareversion din enhed har

Firmware er den software, der er installeret på en Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm. Når der er en tilgængelig firmwareopdatering, downloader din enhed automatisk opdateringen via en OTA-opdatering (over the air).

Google Nest eller Google Home skal være konfigureret og have forbindelse til internettet for at modtage firmwareopdateringen.

Find den aktuelle firmwareversion

Du kan tjekke, hvilken firmwareversion du har, ved at følge denne vejledning:

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet er knyttet til den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og derefter Enhedsoplysninger.
  5. Under "Tekniske oplysninger" skal du kigge efter Cast-firmware: X.XXX.XXXXX.