Find ud af, hvilken firmwareversion din enhed har

Firmware er den software, der er installeret på en Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm. Når der er en tilgængelig firmwareopdatering, downloader din enhed automatisk opdateringen via en OTA-opdatering (over the air).

Google Nest eller Google Home skal være konfigureret og have forbindelse til internettet for at modtage firmwareopdateringen.

Find den aktuelle firmwareversion

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din enhed og derefter Indstillinger .
  3. Rul ned til bunden, og kig efter Cast-firmwareversion: X.XXX.XXXXX