Find ud af, hvilken firmwareversion din enhed har

Firmware er den software, der er installeret på en Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm. Når der er en tilgængelig firmwareopdatering, downloader din enhed automatisk opdateringen via en OTA-opdatering (over the air).

Google Nest eller Google Home skal være konfigureret og have forbindelse til internettet for at modtage firmwareopdateringen.

Find den aktuelle firmwareversion

Du kan tjekke, hvilken firmwareversion du har, ved at følge denne vejledning:

Højttalere

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest- eller Home-højttaler.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Vælg din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger øverst til højre.
  5. Rul ned til bunden, og kig efter Cast-firmwareversion: X.XXX.XXXXX.

Skærme

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest-skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Vælg din enhed.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og derefter Enhedsoplysninger.
  5. Under "Tekniske oplysninger" skal du kigge efter Cast-firmware: X.XXX.XXXXX.