Afspil medier fra Chromecast-kompatible på din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm

Med en Google Nest- eller Google Home-enhed kan du nemt bruge dine foretrukne lydapps, der er optimeret til din højttaler. Du kan endda bruge din smartphone eller tablet som fjernbetjening og styre alt fra afspilning til lydstyrke.

Trin 1. Cast fra Chromecast-kompatible apps til din højttaler eller skærm

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn en Chromecast-kompatibel app.
  3. Tryk på Cast-knappen .
  4. Tryk på den højttaler eller skærm, du vil caste til.
  5. Når du har forbindelse, skifter Cast-knappen farve fra lysegrå til mørkegrå, så du ved, at der er oprettet forbindelse.
  6. Du kan nu caste lyd og video til din højttaler eller skærm.
  7. Du kan stoppe med at caste ved at trykke på Cast-knappen  øverst på din enhed. Tryk på Stop cast i det felt, der vises.

Bemærk! Nogle musikudbydere som f.eks. Spotify kræver, at du opretter et abonnement for at afspille musik fra deres Chromecast-kompatible app. YouTube-indhold understøttes også kun fra YouTube Music-appen (ikke YouTube-appen), og du skal have en YouTube Premium-konto. YouTube Music er kun tilgængeligt i USA og Australien.

Trin 2. Styr Chromecast-kompatible apps ved hjælp af talekommandoer

De følgende kommandoer bør fungere med næsten alle Chromecast-kompatible apps.

Handlinger:

Sig "Hey Google" efterfulgt af…

Sæt på pause Pause

"Sæt på pause", "Sæt musikken på pause", "Pause"

Genoptag

"Genoptag", "Fortsæt med at spille"

Stop Stop

"Stop", "Stop musikken", "Stop musik"

Find sangen

"Hvilken sang er det?", "Hvilken sang afspilles?", "Hvilken musiker er det her?"

Styre lydstyrken

"Indstil lydstyrken til 5", "Indstil lydstyrken til 40 %"

Tjek de avancerede talekommandoer for Chromecast-kompatible apps som f.eks. Spotify og mange andre.

Andre måder at styre din musik på

Du kan også styre din musik ved at trykke oven på enheden eller via Google Home-appen Google Home app.

På Google Nest- eller Google Home-enheden

Højttalere

Google Home Google Home
Handlinger: Tryk på Google Home sådan her: Billede
Afspil eller stop en alarm eller timer, eller sæt dem på pause Tryk én gang oven på enheden.
Skru op for lydstyrken

Stryg med uret oven på enheden.

Bemærk! Dette justerer kun lydstyrken for medier. Du kan til enhver tid justere lydstyrken for alarmer og timere i Google Home-appen.

Skru ned for lydstyrken

Stryg mod uret oven på enheden.

Bemærk! Dette justerer kun lydstyrken for medier og Google Assistent. På lydstyrke 0 er lyden slået fra for alle medier, men du kan stadig høre Google Assistent, blot på laveste niveau. Lydstyrken for alarmer og timere justeres ikke.

Start din anmodning  Hold fingeren nede oven på enheden.
Slå mikrofonen til eller fra

Tryk på mikrofonknappen på bagsiden af enheden.

Bemærk! Hvis mikrofonen slås fra, kan Google Home hverken lytte eller svare. Mikrofonen skal være slået til, før du kan interagere med Google Home.

Gendan enhedens fabriksindstillinger Hold knappen til gendannelse af fabriksindstillingerne nede. Du finder den på bagsiden af Google Home.
Sluk for strømmen Tag strømkablet ud af Google Home.

Googel Nest Mini Google Nest Mini (2. generation)

Bemærk! Google Nest Mini (2. generation) har et skruehul til vægmontering på bagsiden. Hvis din enhed ikke har et skruehul til vægmontering, er det en Google Home Mini (1. generation).

Handlinger: Tryk på Google Nest Mini sådan her: Billede

Afspil eller stop medier, sæt afspilningen på pause, eller afslut et igangværende telefonopkald

Tryk midt på Nest Mini.

Google Nest Mini center tap
Stop en alarm eller timer, der ringer

Tryk midt på Nest Mini.

Google Nest Mini center tap
Skru op for lydstyrken

Tryk på højre side af Nest Mini.

10 tryk i alt er maksimal lydstyrke.

Bemærk! Dette justerer kun lydstyrken for medier og Google Assistent. På lydstyrke 0 er lyden slået fra for alle medier, men du kan stadig høre Google Assistent, blot på laveste niveau.Lydstyrken for alarmer og timere justeres ikke.

Du kan bytte om på styringselementerne ved at åbne Home-appen Google Home app tryk på din enhed Indstillinger Byt om på enhedens kontrolelementer.

Google Nest Mini volume up
Skru ned for lydstyrken

Tryk på venstre side af Nest Mini.

10 tryk i alt slår al lyd fra undtagen Google Assistent.

Bemærk! Dette justerer kun lydstyrken for medier og Google Assistent. På lydstyrke 0 er lyden slået fra for alle medier, men du kan stadig høre Google Assistent, blot på laveste niveau.Lydstyrken for alarmer og timere justeres ikke.

Du kan bytte om på styringselementerne ved at åbne Home-appen Google Home app tryk på din enhed Indstillinger Byt om på enhedens kontrolelementer.

Google Nest Mini volume down
Slå mikrofonen til eller fra

Slå mikrofonen til eller fra ved hjælp af kontakten ved siden af strømkablet. Kontakten lyser orange, når mikrofonen er slået fra.

Bemærk! Hvis mikrofonen slås fra, kan Nest Mini hverken lytte eller svare. Mikrofonen skal være slået til, før du kan interagere med Nest Mini ved hjælp af stemmen.

Google Nest Mini mic on-off
Gendan enhedens fabriksindstillinger

Slå mikrofonen fra, og hold derefter fingeren nede på lysene midt på Nest Mini.

Hold den nede i ca. 15 sekunder.

Google Nest Mini reset
Sluk for strømmen Tag strømstikket ud af Nest Mini. Google Nest Mini unplug
Start din anmodning

Bemærk! Du kan ikke holde fingeren nede oven på Nest Mini for at starte en anmodning til Google Assistent.

Sig i stedet "Hey Google" for at starte din anmodning.

Google Home Mini Google Home Mini (1. generation)
Handlinger: Gør følgende på Google Home Mini: Billede

Afspil eller stop medier, sæt afspilningen på pause, eller afslut et igangværende telefonopkald

Hold fingeren nede på en af siderne på Home Mini.

Stop en alarm eller timer, der ringer

Hold fingeren nede på en af siderne på Home Mini.

Skru op for lydstyrken

Tryk på højre side af Home Mini.

Tryk til lydstyrke 10 for at skrue op til maksimal lydstyrke.

Bemærk! Dette justerer kun lydstyrken for medier og Google Assistent. På lydstyrke 0 er lyden slået fra for alle medier, men du kan stadig høre Google Assistent, blot på laveste niveau.Lydstyrken for alarmer og timere justeres ikke.

Skru ned for lydstyrken

Hold fingeren nede på venstre side af Home Mini.

10 tryk i alt slår al lyd fra undtagen Google Assistent.

Bemærk! Dette justerer kun lydstyrken for medier og Google Assistent. På lydstyrke 0 er lyden slået fra for alle medier, men du kan stadig høre Google Assistent, blot på laveste niveau.Lydstyrken for alarmer og timere justeres ikke.

Slå mikrofonen til eller fra

Slå mikrofonen til eller fra ved hjælp af kontakten ved siden af strømkablet. Kontakten lyser orange, når mikrofonen er slået fra.

Bemærk! Hvis mikrofonen slås fra, kan Home Mini Audio hverken lytte eller svare. Mikrofonen skal være slået til, før du kan interagere med Home Mini.

Gendan enhedens fabriksindstillinger

Hold knappen til gendannelse af fabriksindstillinger nede. Du finder den under strømkablet på undersiden af din Home Mini. Kig efter en cirkel, der er indridset i basen.

Hold den nede i ca. 12 sekunder.

Sluk for strømmen Tag strømstikket ud af Home Mini.
Start din anmodning

Bemærk! Du kan ikke holde fingeren nede oven på Home Mini for at starte en anmodning til Google Assistent.

Sig i stedet "Hey Google" for at starte din anmodning.

Google Home Max Google Home Max

Handlinger: Gør følgende på Google Home Max: Billede

Afspil eller stop medier, eller sæt afspilningen på pause

Stop en alarm eller timer, der ringer

Afslut et opkald

Vandret position: Tryk på stregen oven på Max.

Lodret position: Tryk på stregen på højre side af Max.

Skru op for lydstyrken

Vandret position: Stryg fra venstre til højre langs stregen oven på Max.

Lodret position: Stryg opad langs stregen på højre side af Max.

Skru ned for lydstyrken

Vandret position: Stryg fra højre til venstre langs stregen oven på Max.

Lodret position: Stryg nedad langs stregen på højre side af Max.

Slå mikrofonen til eller fra

Slå mikrofonen til eller fra ved hjælp af kontakten på bagsiden af Max. Når mikrofonen er slået fra, lyser kontakten orange. Du kan ikke bruge din stemme eller Google Home-appen til at slå mikrofonen til eller fra.

Bemærk! Hvis mikrofonen er slået fra:

• Google Home kan hverken lytte eller svare. Mikrofonen skal være slået til, før du kan interagere med Google Home.
  • Equalizer i rummet deaktiveres.
Gendan enhedens fabriksindstillinger

Hold knappen til gendannelse af fabriksindstillinger nede. Den sidder over strømkablet på bagsiden af Max. Find den lille grå knap.

Hold den nede i ca. 12 sekunder.

Sluk for strømmen Fjern strømkablet fra Max.

Google Nest Audio Google Nest Audio

Handlinger: Tryk på Google Nest Audio sådan her: Billede

Afspil eller stop medier, sæt afspilningen på pause, eller afslut et igangværende telefonopkald

Tryk midt på Nest Audio.

Stop en alarm eller timer, der ringer

Tryk midt på Nest Audio.

Skru op for lydstyrken

Tryk på højre side af Nest Audio.

20 tryk i alt er maksimal lydstyrke.

Bemærk! Dette justerer kun lydstyrken for medier og Google Assistent. På lydstyrke 0 er lyden slået fra for alle medier, men du kan stadig høre Google Assistent, blot på laveste niveau.Lydstyrken for alarmer og timere justeres ikke.

Skru ned for lydstyrken

Tryk på venstre side af Nest Audio.

20 tryk i alt slår al lyd fra undtagen Google Assistent.

Bemærk! Dette justerer kun lydstyrken for medier og Google Assistent. På lydstyrke 0 er lyden slået fra for alle medier, men du kan stadig høre Google Assistent, blot på laveste niveau.Lydstyrken for alarmer og timere justeres ikke.

Slå mikrofonen til eller fra

Slå mikrofonen til eller fra ved hjælp af kontakten ved siden af strømkablet. Kontakten lyser orange, når mikrofonen er slået fra.

Bemærk! Hvis mikrofonen slås fra, kan Nest Audio hverken lytte eller svare. Mikrofonen skal være slået til, før du kan interagere med Nest Audio ved hjælp af stemmen.

Gendan enhedens fabriksindstillinger

Slå mikrofonen fra, og hold derefter fingeren nede på lysene midt på Nest Audio.

Hold den nede i ca. 15 sekunder.

Sluk for strømmen Tag strømstikket ud af Nest Audio.
Start din anmodning

Bemærk! Du kan ikke holde fingeren nede oven på Nest Audio for at starte en anmodning til Google Assistent.

Sig i stedet "Hey Google" for at starte din anmodning.

Nest Wifi point Google Nest Wifi-punkt

Handlinger:

Tryk på Nest Wifi-punktet sådan her:

Billede

Afspil eller stop medier, sæt afspilningen på pause, eller afslut et igangværende telefonopkald

Tryk midt på Nest Wifi-punktet.

Nest Wifi center tap

Stop en alarm eller timer, der ringer

Tryk midt på Nest Wifi-punktet.

Nest Wifi center tap

Skru op for lydstyrken

Tryk på højre side af Nest Wifi-punktet.

10 tryk i alt er maksimal lydstyrke.

Bemærk! Dette justerer kun lydstyrken for medier og Google Assistent. På lydstyrke 0 er lyden slået fra for alle medier, men du kan stadig høre Google Assistent, blot på laveste niveau.Lydstyrken for alarmer og timere justeres ikke.

Nest Wifi point volume up

Skru ned for lydstyrken

Tryk på venstre side af Nest Wifi-punktet.

10 tryk i alt slår al lyd fra undtagen Google Assistent.

Bemærk! Dette justerer kun lydstyrken for medier og Google Assistent. På lydstyrke 0 er lyden slået fra for alle medier, men du kan stadig høre Google Assistent, blot på laveste niveau.Lydstyrken for alarmer og timere justeres ikke.

Nest Wifi point volume down

Slå mikrofonen til eller fra

Slå mikrofonen til eller fra ved hjælp af kontakten ved siden af strømkablet. Kontakten lyser orange, når mikrofonen er slået fra.

Bemærk! Hvis du slår mikrofonen fra, kan Nest Wifi-punktet hverken lytte eller svare. Hvis du vil interagere med dit Nest Wifi-punkt ved hjælp af stemmen, skal mikrofonen være slået til.

Nest Wifi point mic on-off

Sluk for strømmen

Tag strømkablet ud af Nest Wifi-punktet.

Nest Wifi unplug

Start din anmodning

Bemærk! Du kan ikke starte en anmodning til Google-assistenten ved at holde fingeren nede oven på et Nest Wifi-punkt.

Sig i stedet "Hey Google" for at starte din anmodning.

Skærme

Google Nest Hub
Handlinger: Tryk på Google Nest Hub sådan her: Billede
Skru op for lydstyrken Tryk på den øverste lydstyrkeknap på bagsiden af Google Nest Hub.
Skru ned for lydstyrken Tryk på den nederste lydstyrkeknap på bagsiden af Google Nest Hub.

På din skærm er der yderligere funktioner til administration af lydstyrken på flere enheder.Få flere oplysninger om styring af Multiroom.

Google Nest Hub Max
Handlinger: Tryk på Nest Hub Max sådan her: Billede
Skru op for lyden Tryk på den øverste lydstyrkeknap på bagsiden af Nest Hub Max.
Skru ned for lyden Tryk på den nederste lydstyrkeknap på bagsiden af Nest Hub Max.

På din skærm er der yderligere funktioner til justering af lydstyrken på flere enheder. Få flere oplysninger om styring af Multiroom.

I Google Home-appen

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app på din mobilenhed.
  3. Tryk på den enhed, der afspiller medier. Øverst på skærmen kan du se følgende oplysninger om den aktuelle musiksession:
    • Indstillinger for equalizer
    • Enhedsindstillinger
    • Hjælp og feedback

Skru op for lydstyrken

Stryg med uret på lydstyrkeskyderen. Du kan stryge hele vejen op til 100 %.

Skru ned for lydstyrken

Stryg mod uret på lydstyrkeskyderen. Du kan stryge hele vejen ned til 0 %. Når du gør dette, sættes al musik på lydløs, men mikrofonen slukkes ikke.

Relaterede links

Afspil lyd på højttalere og fjernsyn via Google Nest- eller Google Home-enheder
Afspil videoer på fjernsyn via Google Nest- eller Google Home-enheder
Hør radio
Hør podcasts
Styr begrænset indhold på Google Nest- eller Google Home-enheder