Endre visningsspråket på mobilenheten

For å endre Google Assistent-innstillingene må visningsspråket på mobilenheten eller nettbrettet være satt til engelsk (USA, Storbritannia, Canada, Australia, India, Singapore), fransk (Frankrike og Canada), tysk, japansk, italiensk eller spansk (Spania og Mexico). Her ser du hvordan du endrer denne innstillingen:

1. På Hjem-skjermen trykker du på Innstillinger etterfulgt av Generelt etterfulgt av Språk og region etterfulgt aviPhone-språk etterfulgt av Engelsk (USA, Storbritannia, Canada, Australia, India og Singapore), fransk (Canada), fransk, tysk, Norge, Sverige, Danmark, Nederland italiensk eller spansk (Spania og Mexico) etterfulgt av Ferdig.
  2. Bekreft at du vil bytte språket.