Endre visningsspråket på mobilenheten

For å endre Google Assistent-innstillingene må visningsspråket på mobilenheten eller nettbrettet være satt til engelsk (USA, Storbritannia, Canada, Australia, India, Singapore), fransk (Frankrike og Canada), tysk, japansk, italiensk eller spansk (Spania og Mexico). Her ser du hvordan du endrer denne innstillingen:

1. Finn og trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på Språk og inndata etterfulgt av Språk etterfulgt av Engelsk (USA, Storbritannia, Canada, Australia, India og Singapore), fransk (Canada), fransk, tysk, japansk, italiensk, Norge, Sverige, Danmark, Nederland eller spansk (Spania og Mexico).
  3. Gå ut av Innstillinger .