Weergavetaal op mobiele apparaten wijzigen

Als je de instellingen voor de Google Assistent wilt aanpassen, moet de weergavetaal van je mobiele apparaat of tablet zijn ingesteld op Engels (Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië, India, Singapore), Frans (Frankrijk en Canada), Duits, Japans, Italiaans of Spaans (Spanje en Mexico). Je kunt deze instelling als volgt aanpassen:

1. Zoek Instellingen en tik erop.
  2. Tik op Taal en invoer en dan Taal en dan Engels (Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië, India, Singapore), Frans (Canada), Frans, Duits, Japans, Italiaans,  Dansk, nederlandsk, norsk, svensk​ of Spaans (Spanje en Mexico).
  3. Sluit Instellingen .