To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Bytt språket til Google-assistenten

Du kan endre språket til Google-assistenten eller legge til et sekundært språk for å snakke med assistenten på 2 språk. Endringer i språket til assistenten gjelder for alle Google Nest- og Home-enhetene som er knyttet til kontoen din, men det kan ta 24 timer før de trer i kraft.

Merk: Enkelte enheter støtter kanskje ikke alle språk i alle områder.

Endre språket til Google-assistenten

Før du legger til språk for Google-assistenten, må du sørge for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren eller skjermen din.

Slik endrer du språket:

1. Åpne Google Home-appen  på mobilenheten din.
  2. Trykk på Innstillinger  etterfulgt av  Google Assistent etterfulgt av Administrer alle Assistent-innstillinger.
  3. Trykk på Språk etterfulgt av Velg språkene du vil snakke med assistenten på etterfulgt av velg det aktive språksettet.
  4. Velg fra listen over tilgjengelige språk.

Legg til et sekundært språk for Google-assistenten

Hvis du legger til et sekundært språk for Google-assistenten, kan du bruke assistenten på begge språkene. Før du legger til språk for Google-assistenten, må du sørge for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren eller skjermen din.

Slik legger du til et sekundært språk for assistenten:

1. Åpne Google Home-appen  på mobilenheten din.
  2. Trykk på Innstillinger  etterfulgt av  Google Assistent etterfulgt av Administrer alle Assistent-innstillinger
  3. Trykk på Språk etterfulgt av Velg språkene du vil snakke med assistenten på etterfulgt av Legg til et språk.
  4. Velg fra listen over tilgjengelige språk.

Bruk begge språkene med Google-assistenten

Det er enkelt å snakke med assistenten når du har valgt mer enn ett språk. Når du sier «Hey Google» etterfulgt av en talekommando, svarer assistenten på språket du bruker etter «Hey Google».

Google-assistenten kjenner ikke igjen mer enn ett språk i samme frase. Eksempel: «Hey Google, still inn en nedtelling for drei Minuten».

Merk: Du kan også endre stemmen til Google-assistenten. Denne funksjonen er bare tilgjengelig i USA.

Støttede språk

Her ser du hvilke språk Google-assistenten er tilgjengelig på for de ulike enhetene:

Høyttalere

Google Nest-høyttalere omfatter Google Home, Google Nest Mini (2. generasjon), Google Home Mini (1. generasjon), Google Home Max og Google Nest Audio.

Land eller region Støttede språk
Argentina Spansk
Australia Engelsk
Østerrike Fransk, tysk
Belgia Nederlandsk, engelsk, fransk, tysk
Brasil Portugisisk
Canada Engelsk, fransk
Chile Spansk
Colombia Spansk
Danmark Dansk
Frankrike Fransk
Tyskland Tysk
Hongkong Engelsk
India Engelsk, hindi
Indonesia Indonesisk
Irland Engelsk
Israel Engelsk
Italia Italiensk, spansk
Japan Japansk
Malaysia Engelsk
Mexico Spansk
Nederland Nederlandsk
New Zealand Engelsk
Norge Norsk
Peru Spansk
Filippinene Engelsk
Sør-Korea Koreansk
Singapore Engelsk
Sør-Afrika Engelsk
Spania Italiensk, spansk
Sverige Svensk
Sveits Fransk, tysk, italiensk
Taiwan Mandarin (TW)
Thailand Thai
Storbritannia Engelsk
USA Engelsk, spansk

Skjermer

Merk: Det er ikke sikkert at språkene som vises som tilgjengelige i Google Home-appen, er tilgjengelige på skjermen du har.

Google Nest Hub

Land eller region Støttede språk
Australia Engelsk
Østerrike Tysk
Belgia Nederlandsk, fransk
Canada Engelsk, fransk
Danmark Dansk
Frankrike Fransk
Tyskland Tysk
India Engelsk
Irland Engelsk
Italia Italiensk
Japan Japansk
Mexico Spansk
Nederland Nederlandsk
Norge Norsk
Sør-Korea Koreansk
Spania Spansk
Sverige Svensk
Sveits Fransk, tysk, italiensk
Storbritannia Engelsk
USA Engelsk

Google Nest Hub (2. generasjon)

Land eller region Støttede språk
Australia Engelsk
Østerrike Tysk
Belgia Nederlandsk, fransk, tysk
Canada Engelsk, fransk
Danmark Dansk
Frankrike Fransk
Tyskland Tysk
India Engelsk
Irland Engelsk
Italia Italiensk
Japan Japansk
Nederland Nederlandsk
New Zealand Engelsk
Norge Norsk
Sør-Korea Koreansk
Spania Spansk
Sverige Svensk
Sveits Fransk, tysk, italiensk
Taiwan Mandarin (TW)
Storbritannia Engelsk
USA Engelsk, spansk

Google Nest Hub Max

Land eller region Støttede språk
Australia Engelsk
Canada Engelsk, fransk
Frankrike Fransk
Japan Japansk
Storbritannia Engelsk
USA Engelsk, spansk