Gjester og Google Home

Alle i huset kan kommunisere med Google Home ved å si kommandoordet «Ok, Google».

Alle interaksjoner med personer som Google Home ikke gjenkjenner, er synlige i konfigureringskontoens Min aktivitet-side.

Når noen andre enn personen som konfigurerte en Google Home-enhet, kommuniserer med enheten, og enheten ikke gjenkjenner stemmen til vedkommende, lagres kommunikasjonsloggen i aktivitetsloggen til Google-kontoen som ble brukt til å konfigurere enheten. Du kan se denne loggen på myactivity.google.com. Hvis du lar gjestene dine bruke Google Home, må du sørge for at de forstår at Google lagrer denne kommunikasjonen, og at du kan se og slette denne informasjonen. Når du har gjester, kan du vurdere å kutte mikrofonlyden eller sette vekk enheten.

Andre i huset kan legge kontoene sine til Google Home med Google Homes multibrukerfunksjon.  Hvis de gjør dette, og Google Home gjenkjenner stemmene deres når de kommuniserer med Google Home, lagres dette i deres egen kommunikasjonslogg på myactivity.google.com.

Hvem som helst kan spørre Google Home om privat informasjon du har gitt Google Home tilgang til

Hvis du ikke konfigurerer multibrukerfunksjonen på enheten, slik at Google Home kan gjenkjenne stemmen din, kan hvem som helst i huset spørre om informasjon du har gitt Google Home tilgang til. Det kan også skje at Google Home gir informasjonen din til en annen bruker hvis Google Homes multibrukerfunksjon tar feil av et opptak av stemmen din eller en annen person og tror det er deg. For å hindre at andre får tilgang til privat informasjon som påminnelser og kalenderoppføringer fra Google Home, slå av personlige resultater i Google Home-appen. Dette kan gjøres på hver enkelt enhet, slik at Google Home-enheten på soverommet kan ha forskjellig tilgang til informasjonen din enn Google Home-enheten på kjøkkenet.