Gæster og dine Google-enheder til forbundne hjem

Alle besøgende i dit hjem kan interagere med Google-enheder og -tjenester i dit forbundne hjem. Alle i dit hjem, inklusive gæster, kan f.eks. aktivere hjemmets højttaler- og skærmenheder ved at sige "Ok Google" eller "Hey Google" eller ved at bruge en anden aktiveringmetode som f.eks. langt tryk på din enhed. Læs det nedenstående, og se Ofte stillede spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger i forbindelse med Google Nest-enheder og -tjenester til forbundne hjem for at få bedre indblik i, hvordan Google beskytter dine personlige oplysninger, når du bruger vores enheder og tjenester til forbundne hjem. Du kan også få flere oplysninger om Google Assistent og beskyttelsen af dine personlige oplysninger.

Synligheden af gæsters interaktioner

Når andre end den person, der har konfigureret Google-enheden i dit forbundne hjem, interagerer med enheden, f.eks. via Google Assistent, og enheden ikke genkender deres stemmer, gemmes deres kommunikationshistorik i aktivitetshistorikken på den Google-konto, der blev brugt til at konfigurere enheden. Denne historik kan findes på myactivity.google.com. Hvis du giver gæster tilladelse til at bruge din enhed, skal du gøre dem opmærksomme på, at deres interaktioner gemmes af Google på din Google-konto, og at du kan se og slette disse oplysninger. Når du har gæster på besøg, kan det være en god idé at slå mikrofonen fra eller frakoble og stille enheden væk.

Andre kan føje deres egne konti til din enhed ved at konfigurere Voice Match. Hvis de gør dette, gemmes deres interaktioner i deres egen kommunikationshistorik på myactivity.google.com.

Hvis du bruger en Google Nest Wifi- eller Google Wifi-enhed, skal du være opmærksom på, at gæsters oplysninger (f.eks. IP- og MAC-adresser samt brugsdata) kan ses via din Wifi- eller Home-app, alt efter hvad du har, og knyttes til din konto, når de bruger dit Wi-Fi-netværk.

Begrænsning af gæsters adgang til dine oplysninger

Hvis du ikke konfigurerer multibrugerfunktionen på din enhed, så din højttaler eller skærm kan genkende din stemme (dvs. ved at konfigurere Voice Match), kan alle i dit hjem spørge til oplysninger, du har gjort tilgængelige på din enhed, når de interagerer med enheden. Hvis multibrugerfunktionen på din enhed genkender en optagelse af din stemme eller fejlagtigt registrerer en andens stemme som dig, kan enheden desuden videregive dine oplysninger til den pågældende bruger.

Du kan forhindre andre i at få adgang til private oplysninger såsom påmindelser og kalenderbegivenheder på din enhed ved at deaktivere Personligt indhold i Google Home-appen. Adgang til Personligt indhold kan indstilles forskelligt på hver enhed, så du f.eks. kan aktivere adgang til dine oplysninger på en enhed i dit soveværelse og deaktivere adgang på en enhed i dit køkken.