To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Besøgende og dine Google-enheder til forbundne hjem

Alle besøgende i dit hjem kan interagere med Google-enheder og -tjenester i dit forbundne hjem. Alle i dit hjem, inklusive besøgende, kan f.eks. aktivere hjemmets højttaler- og skærmenheder ved at sige "Hey Google" eller ved at bruge en anden aktiveringmetode, f.eks. ved at holde fingeren nede på din enhed. Læs nedenstående, og se ofte stillede spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger i forbindelse med Google Nest-enheder og -tjenester til forbundne hjem for at få bedre indblik i, hvordan Google beskytter dine personlige oplysninger, når du bruger vores enheder og tjenester til forbundne hjem. Du kan også få flere oplysninger om Google Assistent og beskyttelsen af dine personlige oplysninger.

Synligheden af besøgendes interaktioner

Hvis nogen interagerer med din Google-enhed til det forbundne hjem via Google Assistent, og enheden ikke genkender vedkommendes stemme, gemmes deres aktivitet på enheden (f.eks. ting, de beder Google Assistent om) muligvis på din Google-konto. Som enhedsejer kan du få adgang til denne aktivitet på g.co/assistant/yourdata (lydoptagelserne for denne aktivitet gemmes ikke på din Google-konto). Hvis du giver besøgende tilladelse til at bruge din enhed, skal du gøre dem opmærksomme på, at deres aktiviteter på enheden muligvis gemmes af Google på din Google-konto, og at du kan se og slette disse oplysninger.

Du eller besøgende kan også sige "Hey Google, aktivér Gæstetilstand". Når Gæstetilstand er aktiveret på enheden, sletter Google automatisk lydoptagelser og Google Assistent-aktivitet fra enhedsejerens konto.

Få flere oplysninger om Gæstetilstand.

Andre kan føje deres egne konti til din enhed ved at konfigurere Voice Match. Hvis de gør dette, gemmes deres Google Assistent-aktivitet på deres egen Google-konto på myactivity.google.com.

Hvis du bruger en Google Nest Wifi- eller Google Wifi-enhed, skal du være opmærksom på, at besøgendes oplysninger (f.eks. IP-adresser, MAC-adresser og brugsdata) knyttes til din konto og kan ses via din Google Home-app.

Begrænsning af besøgendes adgang til dine oplysninger

Hvis du ikke konfigurerer multibrugerfunktionen på din enhed, så din højttaler eller skærm kan genkende din stemme (dvs. ved at konfigurere Voice Match), kan alle i dit hjem spørge til oplysninger, du har gjort tilgængelige på din enhed, når de interagerer med enheden. Hvis multibrugerfunktionen på din enhed genkender en optagelse af din stemme eller fejlagtigt registrerer en andens stemme som din, kan enheden desuden muligvis videregive dine oplysninger til den pågældende bruger.

Du kan forhindre andre i at få adgang til private oplysninger såsom påmindelser og kalenderbegivenheder på din enhed ved at deaktivere personligt indhold i Google Home-appen. Adgang til personligt indhold kan indstilles forskelligt for de enkelte enheder, så du f.eks. kan give en enhed i dit soveværelse andre adgangstilladelser til dine oplysninger end en enhed i dit køkken.

Du kan også sige "Hey Google, aktivér Gæstetilstand". Når Gæstetilstand er aktiveret på enheden, leverer Google Assistent ikke personligt indhold, hverken ved at læse dem højt eller ved at vise dem. Alle i dit hjem (også besøgende) kan deaktivere Gæstetilstand ved at sige "Hey Google, deaktiver Gæstetilstand".

Få flere oplysninger om privatlivsindstillinger på dine delte enheder med Gæstetilstand.