Gæster og Google Home

Alle i dit hjem kan interagere med Google Home ved at sige kommandoordet "Ok Google".

Alle interaktioner med personer, som Google Home ikke genkender, kan ses på siden Min aktivitet for den konto, der har konfigureret Google Home

Når andre end den person, der har konfigureret Google Home, interagerer med enheden, og enheden ikke genkender deres stemmer, gemmes deres kommunikationshistorik i aktivitetshistorikken på den Google-konto, der blev brugt til at konfigurere enheden. Denne historik kan findes på myactivity.google.com. Hvis du giver gæster tilladelse til at bruge din Google Home, skal du gøre dem opmærksomme på, at deres interaktioner gemmes af Google, og at du kan se og slette disse oplysninger. Når du har gæster på besøg, kan det være en god idé at deaktivere mikrofonen eller stille enheden væk.

Andre i dit hjem kan føje deres konti til din Google Home ved hjælp af multibrugerfunktionen på Google Home.  Hvis de gør dette, og Google Home genkender deres stemmer, når de interagerer med Google Home, gemmes deres interaktioner i deres egen kommunikationshistorik på myactivity.google.com.

Alle kan spørge Google Home om private oplysninger, som du har givet Google Home adgang til

Hvis du ikke konfigurerer multibrugerfunktionen på din enhed, så din Google Home kan genkende din stemme, kan alle i dit hjem spørge om oplysninger, du har gjort tilgængelige for Google Home. Hvis multibrugerfunktionen på Google Home genkender en optagelse af din stemme eller fejlagtigt registrerer en andens stemme som dig, kan Google Home desuden videregive dine oplysninger til den pågældende bruger. Du kan forhindre andre i at få adgang til private oplysninger såsom påmindelser og kalenderbegivenheder på Google Home ved at deaktivere Personligt indhold i Google Home-appen. Adgang til Personligt indhold kan indstilles forskelligt på hver enhed, så du f.eks. kan aktivere adgang til dine oplysninger på en Google Home i dit soveværelse og deaktivere adgang på en Google Home i dit køkken.