To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest- eller Home-enheten er ikke koblet til Wi-Fi-nettverket

Hvis du ikke får koblet til Wi-Fi, eller hvis du nylig har endret navnet/passordet for Wi-Fi-nettverket – eller hvis du har byttet internettleverandør – må du muligens konfigurere Google Nest- eller Google Home-høyttaleren eller -skjermen på nytt. Følg trinnene nedenfor for å fikse dette.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Enheter Legg til Google Nest- eller partnerenhet Google Nest or partner device.
  3. Fullfør konfigurasjonstrinnene.