Melding

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest- of Home-apparaat is niet verbonden met een wifi-netwerk

Als je wifi-verbinding is verbroken of als je onlangs je wifi-naam, wachtwoord of serviceprovider hebt gewijzigd, moet je misschien je speaker of scherm voor Google Nest of Google Home opnieuw instellen.Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik op Apparaten Toevoegen  Google Nest- of partnerapparaat Google Nest or partner device.
  3. Rond het instellen af.