Ilmoitus

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest‑ tai Google Home ‑laite ei saa yhteyttä Wi-Fi-verkkoon

Jos Wi-Fi-yhteys ei toimi tai olet äskettäin vaihtanut Wi-Fi-verkkosi nimen, salasanan tai palveluntarjoajan, sinun on ehkä tehtävä Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimen tai ‑näytön käyttöönotto uudelleen. Kokeile korjata ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Laitteet Lisää Google Nest tai yhteistyökumppanin laite Google Nest or partner device.
  3. Käy käyttöönottovaiheet läpi.