Ändra Wi-Fi-nätverket för högtalare eller skärmar från Google Nest eller Google Home

Högtalare och skärmar från Google Nest och Google Home kan bara komma ihåg ett Wi-Fi-nätverk i taget. Om du har bytt Wi-Fi-nätverk och högtalaren eller skärmen inte är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk för närvarande hoppar du över stegen nedan och konfigurerar enheten i det nya nätverket.

Om högtalaren eller skärmen är ansluten till ett befintligt Wi-Fi-nätverk men du vill ansluta den till ett annat följer du stegen nedan:

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Google Nest- eller Google Home-enheten.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck på enheten.
  4. Tryck på Inställningar  uppe till höger följt av Wi-Fi följt av Glöm det här nätverket
  5. Du kommer tillbaka till startskärmen.
  6. Konfigurera enheten i det nya nätverket enligt konfigureringsanvisningarna.