Ändra Wi-Fi-nätverk för högtalare eller skärmar

Högtalare och skärmar från Google Nest eller Google Home kan bara komma ihåg ett Wi-Fi-nätverk i taget. Om du har bytt Wi-Fi-nätverk och högtalaren eller skärmen inte är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk för närvarande hoppar du över stegen nedan och konfigurerar enheten i det nya nätverket.

Om högtalaren eller skärmen är ansluten till ett befintligt Wi-Fi-nätverk men du vill ansluta den till ett nytt följer du stegen nedan:

Högtalare

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på enheten.
  3. Tryck på Inställningar  uppe till höger följt av Wi-Fi följt av Glöm det här nätverket
  4. Du kommer tillbaka till startskärmen i Home-appen.
  5. Konfigurera enheten i det nya nätverket enligt konfigureringsanvisningarna.

Skärmar

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på enheten.
  3. Tryck på Inställningar  uppe till höger följt av Enhetsinformation.
  4. Tryck på Glöm bredvid Wi-Fi.
  5. Du kommer tillbaka till startskärmen i Home-appen.
  6. Konfigurera enheten i det nya nätverket enligt konfigureringsanvisningarna.

Obs! Om ett fel uppstår när du försöker att glömma nätverket eller om stegen ovan inte fungerar måste du återställa standardinställningarna på enheten.