To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Koble Google Nest-høyttaleren eller -skjermen din til wifi

Google Nest- samt Home-høyttalere og -skjermer kan bare huske ett wifi-nettverk om gangen. Følg fremgangsmåten nedenfor for å koble til eller bytte wifi-nettverk:

Koble høyttaleren eller skjermen til et nytt wifi-nettverk

Hvis enheten ikke er koblet til noe wifi-nettverk, bør du konfigurere den i Google Home-appen.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Enheter Legg til Google Nest- eller partnerenhet Google Nest or partner device.
  3. Følg trinnene i appen.

Hvis disse trinnene ikke løser problemet, må du tilbakestille høyttaleren eller skjermen til fabrikkstandard og konfigurere den på nytt.

Bytt wifi-nettverk for høyttaleren eller skjermen

Hvis høyttaleren eller skjermen er konfigurert med et wifi-nettverk allerede, men du må bytte wifi-passordet eller koble enheten til et nytt nettverk, må du få enheten til å glemme det aktive wifi-nettverket og konfigurere den på nytt i Google Home-appen.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på enhetsfeltet.
  3. Trykk på Innstillinger Settings og så Enhetsinformasjon.
  4. Trykk på Wifi og så Glem dette nettverket.
  5. Gå tilbake til startskjermen i Google Home-appen, og følg konfigureringstrinnene ovenfor for å koble enheten til et nytt wifi-nettverk.

Hvis du ser feilmeldingen «kunne ikke kommunisere med [enheten]» når du prøver å glemme nettverket, eller hvis trinnene ovenfor ikke fungerer, må du tilbakestille enheten til fabrikkstandard og konfigurere den på nytt.