To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

Google Nest- tai Google Home ‑laitteen Wi-Fi-verkon vaihtaminen

Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimet ja ‑näytöt muistavat vain yhden Wi-Fi-verkon kerrallaan. Yhdistä kaiutin tai näyttö uuteen Wi-Fi-verkkoon seuraamalla alla olevia ohjeita:

Tarkista, onko kaiutin tai näyttö tällä hetkellä yhdistetty Wi-Fi-verkkoon

Voit testata tätä kysymällä Assistantilta jotain, esim. kellonaikaa. Jos Assistant vastaa, se on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon.

Jos kaiutin tai näyttö ei ole yhdistetty Wi-Fi-verkkoon

Ota kaiutin tai näyttö käyttöön uudessa Wi-Fi-verkossa:
  1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää  ja sitten Määritä laiteplus ja sitten Uusi laite ja sitten Määritä uusia laitteita kotonasi.
  3. Seuraa sovelluksen ohjeita.

Jos nämä vaiheet eivät ratkaise ongelmaa, sinun on palautettava kaiuttimen tai näytön tehdasasetukset ja otettava ne käyttöön uudelleen.

Jos kaiutin tai näyttö on tällä hetkellä yhdistetty Wi-Fi-verkkoon

Jos kaiutin tai näyttö on jo yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, voit yhdistää sen uuteen verkkoon näin:

1.  Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Kosketa laitteesi kuvaa pitkään.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset  ja sitten Laitteen tiedot.
  4. Valitse Wi-Fi-kohdasta Unohda. Palaat Home-sovelluksen aloitusnäytölle.
  5. Seuraa käyttöönoton vaiheita ottaaksesi laitteen käyttöön uudessa Wi-Fi-verkossa.
Jos yrität unohtaa verkon ja näet virheilmoituksen, jonka mukaan laitteeseen [laite] ei saada yhteyttä, tai yllä olevat ohjeet eivät toimi, sinun on palautettava laitteen tehdasasetukset ja otettava se uudelleen käyttöön.