To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest ‐kaiuttimen tai ‐näytön yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon

Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimet ja ‑näytöt muistavat vain yhden Wi-Fi-verkon kerrallaan. Näin voit yhdistää Wi-Fi-verkkoihin tai vaihtaa verkkoja:

Kaiuttimen tai näytön yhdistäminen uuteen Wi-Fi-verkkoon

Jos laite ei ole tällä hetkellä yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, ota laite käyttöön Google Home ‐sovelluksessa.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Laitteet Lisää Google Nest tai yhteistyökumppanin laite Google Nest or partner device.
  3. Seuraa sovelluksen ohjeita.

Jos nämä vaiheet eivät ratkaise ongelmaa, sinun on palautettava kaiuttimen tai näytön tehdasasetukset ja otettava ne käyttöön uudelleen.

Vaihda kaiuttimen tai näytön Wi-Fi-verkko

Jos kaiutin tai näyttö on jo otettu käyttöön Wi-Fi-verkossa, mutta sinun on vaihdettava Wi-Fi-salasana tai yhdistettävä se uuteen verkkoon, nykyinen Wi-Fi-verkko on unohdettava ja laite on otettava käyttöön uudelleen Google Home ‐sovelluksessa.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  3. Valitse Asetukset Settings ja sitten Laitteen tiedot.
  4. Valitse Wi-Fi ja sitten Unohda tämä verkko.
  5. Palaa Google Home ‐sovelluksen aloitusnäytölle ja yhdistä laite uuteen Wi-Fi-verkkoon yllä olevien ohjeiden mukaan.

Jos yrität unohtaa verkon ja näet virheilmoituksen, jonka mukaan laitteeseen [laite] ei saada yhteyttä, tai yllä olevat ohjeet eivät toimi, sinun on palautettava laitteen tehdasasetukset ja otettava se käyttöön uudelleen.