To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Opret forbindelse til Wi-Fi på din Google Nest-højttaler eller -skærm

Google Nest- eller Google Home-højttalere og -skærme kan kun huske ét Wi-Fi-netværk ad gangen. Du kan oprette forbindelse til eller ændre Wi-Fi-netværk ved at følge vejledningen nedenfor:

Opret forbindelse til et nyt Wi-Fi-netværk på din højttaler eller skærm

Hvis din enhed ikke har forbindelse til et Wi-Fi-netværk i øjeblikket, skal du konfigurere enheden i Google Home-appen.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Enheder Tilføj Google Nest- eller partnerenhed Google Nest or partner device.
  3. Følg vejledningen i appen.

Hvis denne vejledning ikke løser problemet, skal du gendanne fabriksindstillingerne på din højttaler eller skærm og derefter konfigurere den igen.

Skift Wi-Fi-netværk for din højttaler eller skærm

Hvis din højttaler eller skærm allerede er konfigureret via et Wi-Fi-netværk, men du vil ændre din Wi-Fi-adgangskode eller oprette forbindelse til et nyt netværk, skal du glemme dit nuværende Wi-Fi-netværk og konfigurere enheden i Google Home-appen igen.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Tryk på Indstillinger Settings og derefter Enhedsoplysninger.
  4. Tryk på Wi-Fi og derefter Glem dette netværk.
  5. Gå tilbage til startskærmen i Google Home-appen, og følg konfigurationsvejledningen ovenfor for at oprette forbindelse til et nyt Wi-Fi-netværk på din enhed.

Hvis du får fejlmeddelelsen "Vi kunne ikke kommunikere med din [x]-enhed", når du prøver at glemme dit netværk, eller hvis ovenstående vejledning ikke fungerer, skal du gendanne fabriksindstillingerne på din enhed og konfigurere den igen.