To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Android-audion toistaminen Google Nest- tai Google Home ‑laitteilla

Striimaa audiota Android-puhelimesta tai ‐tabletista Google Nest- tai Google Home ‐kaiuttimeen tai ‐näyttöön.

Huom.

• Ominaisuus on käytettävissä vain laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on Android 9.0 tai uudempi.
  • Varmista, että Android-laite ei ole virransäästötilassa. Virransäästötila voi rajoittaa laitteen käsittelytehoa, mikä saattaa puolestaan vaikuttaa audiosisällön striimauksen toimintaan.

Tärkeää: Jos haluat käyttää ominaisuutta kaiuttimella tai näytöllä, Google Play Palvelut ‑sovellukselle on myönnettävä mikrofonilupa. Jos sitä ei ole myönnetty, striimaus katkeaa heti, kun yhteyttä yritetään muodostaa.

Näin voit laittaa mikrofonilupia päälle:

1. Valitse Android-laitteella Asetukset Asetukset.
  2. Vieritä alas ja valitse Sovellukset ja sitten Kaikki sovellukset ja sitten Google Play Palvelut ja sitten Luvat.
  3. Valitse Mikrofoni ja laita päälle "Salli vain, kun sovellus on käytössä".

Audion striimaus Android-laitteelta

1. Varmista, että mobiililaitteesi tai tablettisi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin kaiutin tai näyttö.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Suosikit tai Laitteet .
  4. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
    • Kaiuttimet: Valitse Striimaa äänet ja sitten Striimaa äänet.
    • Näytöt: Valitse Striimaa näyttö ja sitten Striimaa näyttö.
  5. Aloita haluamasi sisällön toisto mobiililaitteella. Se toistetaan kaiuttimella tai näytöllä.

Android-laitteelta toistettavan audion ohjaus

Voit ohjata striimattavaa audiota mediaohjaimilla, jotka löytyvät sisällön tarjoajan sovelluksesta Android-laitteella. Voit esimerkiksi keskeyttää striimauksen, jatkaa sitä ja säätää äänenvoimakkuutta riippuen palveluntarjoajasta ja mediatyypistä.

Kun striimaat audiota Android-laitteella, sen äänenvoimakkuuspainikkeet säätävät kaiuttimen tai näytön äänenvoimakkuutta.

Voit myös muuttaa äänenvoimakkuutta ja lopettaa striimauksen antamalla kaiuttimelle tai näytölle äänikomentoja.

Haluamasi toiminto Sano "Hey Google" ja sitten…
Android-audion toiston lopettaminen kaiuttimella tai näytöllä "Stop"
Äänenvoimakkuuden säätäminen "Louder"
"Set volume to 40%"

Android-audiostriimin lopettaminen

Ilmoituspaneelin kautta:

1. Vedä Android-laitteesi avattava ilmoituspaneeli esiin.
  2. Valitse ilmoituspalkista Katkaise yhteys.

Google Home ‑sovelluksen kautta:

1. Varmista, että mobiililaitteesi tai tablettisi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin kaiutin tai näyttö.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Suosikit tai Laitteet .
  4. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  5. Valitse Lopeta striimaus tai Lopeta peilaus .