To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Afspil Android-lyd på Google Nest- eller Google Home-enheder

Cast lyden fra din Android-telefon eller -tablet til din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm.

Bemærk!

• Denne funktion er kun tilgængelig på enheder, der kører Android 9.0 eller nyere.
  • Sørg for, at "strømsparetilstand" eller "Batterisparefunktion" ikke er aktiveret på din Android-enhed. Det kan begrænse din enheds processorkraft, hvilket kan påvirke, hvor godt funktionen Cast lyd fungerer.

Vigtigt! Tilladelsen "Mikrofon" i appen Google Play-tjenester skal være aktiveret, før funktionen kan bruges sammen med din højttaler eller skærm. Hvis denne tilladelse ikke er aktiveret, afbrydes sessionen Cast lyd med det samme, når du forsøger at oprette forbindelse.

Sådan slår du mikrofontilladelser til:

1. Tryk på Indstillinger Indstillinger på din Android-enhed.
  2. Rul ned, og tryk på Apps og så Alle apps og så Google Play-tjenester og så Tilladelser.
  3. Tryk på Mikrofon, og aktivér "Tillad kun, mens appen er i brug".

Cast lyd fra din Android-enhed

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  4. Hold fingeren på feltet med din enhed.
    • Højttalere: Tryk på Cast min lyd og så Cast lyd.
    • Skærme: Tryk på Cast min skærm og så Cast skærm.
  5. Start det indhold, du vil have, på din Android-enhed. Indholdet afspilles på din højttaler eller skærm.

Styr den lyd, der afspilles fra din Android-enhed

Du kan styre den lyd, du caster, ved hjælp af mediestyringen i indholdsudbyderens app på din Android-enhed. Afhængigt af udbyderen og medietypen kan du sætte afspilningen på pause, genoptage afspilningen, justere lydstyrken og meget mere.

Når din Android-enhed caster lyd, styrer lydstyrkeknapperne på enheden lydstyrken på din højttaler eller skærm.

Du kan også bruge stemmekommandoer på din højttaler eller skærm til at styre lydstyrken og stoppe med at caste.

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Stop afspilning af Android-lyd på din højttaler eller skærm "Stop"
Juster lydstyrken "Højere"
"Indstil lydstyrken til 40 %"

Stop med at caste lyd fra din Android-enhed

I notifikationsskuffen:

1. Træk rullemenuen i notifikationsskuffen på din Android-enhed ned.
  2. Tryk på Afbryd forbindelsen på notifikationsbjælken.

I Google Home-appen:

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  4. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  5. Vælg Stop med at caste eller Stop spejling .