We moved control of OnHub and Google Wifi devices to the Google Home app. You can easily migrate your Google Wifi network into the Google Home app, where you’ll be able to control your Wi-Fi network and other connected products in one place.

Så fungerar Google Wifi med OnHub

Google Wifi och OnHub fungerar tillsammans så att du ska få bättre täckning på fler ställen hemma.

Obs! OnHub är inte kompatibelt med Google Nest Wifi-routrar eller Google Nest Wifi-åtkomstpunkter.

Läs mer om hur du lägger till en Google Wifi-åtkomstpunkt i ett Google-nätverk.

Fungerar med OnHub

Om du har en OnHub och behöver bättre täckning kan du lägga till en Google Wifi-åtkomstpunkt i nätverket så att du får ett mesh-nätverk.

Obs! Med ”åtkomstpunkt” avses även OnHub. OnHub kan fungera som åtkomstpunkt i ett Google Wifi-system.

Vad är ett mesh-nätverk?

Google Wifi bygger på vår nya mesh-teknik för Wi-Fi. I ett mesh-nätverk kopplas åtkomstpunkterna samman med en kraftfull anslutning som de använder för att avgöra den optimala vägen för data mellan åtkomstpunkterna.

Resultatet är snabbt Wi-Fi överallt i hemmet och inte bara precis vid routern. Du kan till och med röra dig genom bostaden under ett videosamtal eller när du streamar en film utan att anslutningen avbryts.

Samma app, enkel konfigurering

Du kan konfigurera både Google Wifi och OnHub i Google Home-appen. I appen får du hjälp med att konfigurera Google Wifi steg för steg.

Nya åtkomstpunkter läggs till i det befintliga nätverket, så du behöver inget nytt wifi-namn eller lösenord.