Motta e-poster for enhetene dine og Google-assistenten

Etter at du har konfigurert Chromecasten eller Google Nest- eller Google Home-høyttaleren eller -skjermen din, får du en velkomst-e-post med nyttig informasjon om hvordan du kommer i gang.

Hvis du velger å motta e-poster, holder vi deg oppdatert på nyheter om Chromecast-, Google Nest- og Google Home-enheter samt Google-assistenten. Du får tips og triks og informasjon om nye funksjoner, partnere, tilbud, undersøkelser og mye mer – rett i innboksen din.

Slik administrerer du e-postinnstillinger:

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Øverst til høyre trykker du på kontoen din.
  3. Bekreft at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til Google Home- eller Google Nest-enheten din. For å bytte konto, trykk på en annen konto eller Legg til en annen konto.
  4. Gå tilbake til startskjermen .
  5. Trykk på Innstillinger   Flere innstillinger  Assistent E-postoppdateringer.
  6. Slå på Google Assistent-e-poster for å få e-poster om Google Nest, Google Home, Chromecast, Google-assistenten eller forhåndsprøvingsprogrammet.

Du kan velge å slutte å motta e-postoppdateringer ved å slå av Google Assistent-e-poster eller klikke på «Avslutt abonnementet»-linken nederst i en av e-postene du mottar.