Administrer varslene dine fra Google Home-appen

Google Home-appen kan varsle deg om en rekke hjem- og enhetsoppdateringer, for eksempel nye medlemmer av hjemmet, kontoendringer, produktoppdateringer og enhetsspesifikke varsler. Du kan kontrollere om du skal motta slike varsler, via innstillingene i Google Home-appen.

Endre generelle varsler

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Innstillinger og så Varsler.
    • Hvis pushvarslinger ikke er aktivert i telefoninnstillingene, vises et banner øverst på skjermen. For å slå på pushvarsler i innstillingene for telefonen, trykk på linken i banneret og følg trinnene.
  3. Velg Generelle varsler.
  4. Slå varsler på eller av.
    • Hvis du slår på kritiske varsler, men de ikke er aktivert i telefoninnstillingene, vises et banner øverst på skjermen. For å slå på kritiske varsler i telefoninnstillingene, trykk på linken i banneret og følg trinnene.

Endre e-postvarsler

Etter at du har konfigurert Chromecasten eller Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen din, får du en velkomst-e-post med nyttig informasjon om hvordan du kommer i gang.

Hvis du velger å motta e-poster, holder du deg oppdatert på nyheter om Chromecast, høyttalere og skjermer samt Google-assistenten. Du får tips og triks og informasjon om nye funksjoner, partnere, tilbud, undersøkelser og mye mer.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på kontoen din øverst til høyre.
  3. Sjekk at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til høyttaleren eller skjermen din. For å bytte konto, trykk på en annen konto eller Legg til en annen konto.
  4. Trykk på Innstillinger for Home-appen  E-postvarsler.
  5. Slå eventuelle e-postvarsler på eller av. Du kan også velge å ikke lenger motta e-postoppdateringer ved å velge «Avslutt abonnementet»-linken nederst i en av e-postene du mottar.

Du kan velge å slutte å motta e-postoppdateringer når du slår av e-postvarsler eller klikker på «Avslutt abonnementet»-linken nederst i en av e-postene du mottar.

Varsler på systemnivå

Hvis det finnes en viktig oppdatering for enheten din, kan det hende du mottar et varsel eller en e-post selv om du har valgt å ikke motta andre typer varsler fra Home-appen.