Administrer varslene dine fra Google Home-appen

Google Home-appen kan varsle deg om ulike oppdateringer knyttet til hjemmet ditt og enhetene dine, for eksempel medlemmer som legges til i hjemmet, kontoendringer, produktoppdateringer og enhetsspesifikke varsler. Du kan kontrollere om du skal motta slike varsler, via innstillingene i Google Home-appen.

Motta generelle varsler

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Innstillinger og så Varsler.
  3. Velg Generelle varsler.
  4. Slå på alle typer e-postvarsler du vil ha.

Du kan slå av varsler når som helst.

Motta e-postvarsler

Når du har konfigurert en Chromecast, høyttaler eller skjerm, får du en velkomst-e-post med nyttig informasjon for å komme i gang.

Hvis du velger å motta e-poster, holder vi deg oppdatert på nyheter om Chromecast-, Google Nest- og Google Home-enheter samt Google-assistenten. Du får tips og triks og informasjon om nye funksjoner, partnere, tilbud, undersøkelser og mye mer.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på kontoen din øverst til høyre.
  3. Sjekk at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til høyttaleren eller skjermen din. For å bytte konto, trykk på en annen konto eller Legg til en annen konto.
  4. Trykk på Innstillinger for Home-appen  E-postvarsler.
  5. Slå på alle typer e-postvarsler du vil ha.

Du kan velge å slutte å motta e-postoppdateringer ved å slå av e-postvarsler eller klikke på «Avslutt abonnementet»-linken nederst i en av e-postene du mottar.

Varsler på systemnivå

Hvis vi må gi deg en viktig oppdatering om enheten din, kan vi sende et varsel eller en e-post selv om du har valgt bort andre typer varsler fra oss.