Motta e-poster for enhetene dine og Google-assistenten

Etter at du har konfigurert Chromecast- eller Google Home-enheten din, mottar du en velkomst-e-post som inneholder nyttig informasjon som hjelper deg med å komme i gang.

Hvis du velger å motta e-poster, holder vi deg oppdatert med det siste om Chromecast- og Google Home-enheter samt Google-assistenten. Du får tips og triks og informasjon om nye funksjoner, partnere, tilbud, undersøkelser og mye mer – rett i innboksen din.

Slik administrerer du e-postinnstillinger:

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Øverst til venstre på startskjermen trykker du på Konto og deretter Innstillinger  og deretter Kontoinnstillinger og deretter E-postvarsler.
  3. Bekreft at e-postadressen du ser, er den du vil motta e-post på.
  4. Slå glidebryteren på On for å motta e-post for Google Home, Chromecast, Google-assistenten din eller forhåndsprøvingsprogrammet

Du kan velge å slutte å motta e-postvarsler ved å slå glidebryteren av Off eller klikke på «Avslutt abonnementet»-linken nederst i en hvilken som helst e-post du mottar.