To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Administrer dine notifikationer i Google Home-appen

Google Home-appen kan give dig besked om forskellige opdateringer vedrørende dit hjem og dine enheder, f.eks. nye medlemmer af hjemmet, kontoændringer, produktopdateringer og enhedsspecifikke notifikationer. Du kan selv vælge, om du vil have disse notifikationer, i indstillingerne i Google Home-appen.

Notifikationer i Home-appen er som standard slået fra. Hvis det er første gang, du konfigurerer appen, eller hvis du føjer en ny enhed til dit hjem, spørger appen dig, om du vil slå notifikationer til. Hvis du ikke slår notifikationer til, vil du ikke modtage underretninger om aktivitet i dit hjem, f.eks. hvis et kamera registrerer bevægelse, eller nogen ringer på dørklokken.

Tilpas dine generelle notifikationer

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Notifikationer.
    • Der vises et banner øverst på skærmen, hvis push-notifikationer ikke er slået til i indstillingerne på din telefon. Du kan slå push-notifikationer til i indstillingerne på telefonen ved at trykke på linket i banneret og følge vejledningen.
  3. Vælg Generelle notifikationer.
  4. Slå notifikationer til eller fra.
    • Der vises et banner øverst på skærmen, hvis du slår kritiske underretninger til, men de ikke er slået til i indstillingerne på din telefon. Du kan aktivere kritiske underretninger i indstillingerne på din telefon ved at trykke på linket i banneret og følge vejledningen.

Juster mailnotifikationer

Når du har konfigureret din Pixel Tablet, Chromecast eller Nest-højttaler eller -skærm i Google Home-appen, modtager du en velkomstmail med nyttige oplysninger, så du kan komme godt i gang.

Hvis du vælger at modtage mails, holder vi dig opdateret med seneste nyt om din enhed. Du får tips og tricks samt besked om nye funktioner, partnere, tilbud, spørgeundersøgelser og meget mere.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din konto øverst til højre.
  3. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på for at lukke kontovinduet. Du kan skifte konto ved at trykke på rullemenuikonet og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.

4. Tryk på indstillinger for Home-appen  Mailnotifikationer.
  5. Slå mailnotifikationer til eller fra. Du kan også fravælge mailopdateringer ved at vælge linket "Afmeld" nederst i en af de mails, du modtager.

Notifikationer på systemniveau

Hvis der er en vigtig opdatering vedrørende din enhed, modtager du muligvis en notifikation eller mail, selvom du har fravalgt at modtage andre typer notifikationer fra Home-appen.