To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Bruk Google Nest Wifi eller Google Wifi med trådløse forsterkere

Trådløse broer og maskenettenheter – som brukes til å utvide rekkevidden til et eksisterende Wi-Fi-nettverk – fungerer kanskje ikke med Google Nest Wifi eller Google Wifi. Kompatibiliteten avhenger av enheten og hvordan den prøver å utvide nettverket ditt. Men følgende kan være nyttig å ha kjennskap til:

• Google Nest Wifi og Google Wifi er kompatible med de fleste «universelle» forlengere, forsterkere, reiserutere og enheter som støtter
    • klientmodus
    • AP-klientmodus
    • ProxySTA
  • Hvis forlengerens konfigurasjonsveiledning ikke gjør at du endrer innstillingene for Google Nest Wifi eller Google Wifi, bør det generelt sett fungere.
  • Enkelte personlige enheter (som smarttelefoner, laptoper osv.) som er koblet til Google Nest Wifi eller Google Wifi via en bro, vises kanskje ikke på listen over tilkoblede enheter i Google Home-appen. Hvis den personlige enheten din vises, kan den vise feil informasjon.
  • Personlige enheter som roamer fra en bro tilbake til nettverket ditt, kan miste Wi-Fi-tilkoblingen midlertidig.

Mulige problemer

På grunn av inkompatibilitet mellom maskenettet og de eksterne bronodene kan det hende enkelte funksjoner ikke virker som forventet når du bruker trådløse forsterkere. Her er noen eksempler:

Funksjon Mulige problemer
DNS Tredjepartsbroer kan utgi seg for å være DNS-proxy-tjenere
Hastighetstester for klient

Tredjepartsbroer kan skjule MAC-adressen fra maskenettet
Enhetslister
Familie-Wi-Fi
Enheter som deles på gjestenettverk
Viderekobling/åpning av porter
IPv6 Tredjepartsbroer implementerer kanskje ikke IPv6-multicasting
Tjenestekvalitet Tredjepartsbroer implementerer kanskje ikke tjenestekvalitetatferd utenfor maskenettet
WPA3-interoperabilitet Tredjepartsbroer støtter kanskje ikke WPA3
DHCP-IP-reservasjoner Tredjepartsbroer bruker kanskje DHCP-adresser som brukeren har reservert