To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Planlegg turer og spor flypriser på høyttalere eller skjermer

Med Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen din kan du finne reiseinformasjon og spore flypriser for å få hjelp til å planlegge turer.

Merk: Google-assistenten kan ikke gi deg personlig informasjon om flyreiser lenger, for eksempel statusen for kommende flyreiser eller neste flyreise. Finn ut mer om hvordan Google-assistenten endres.

Få informasjon om flyreiser

Finn informasjon om flyreiser, og spor priser
Handling: Si «Hey Google» og deretter:
Spor statusen for flyvninger «Hva er statusen til [rutenummer]?»
Finn en flyreise «Finn flyreiser til Hawaii»

Spor flyreisepriser

Merk: Du kan bare spore flyreisepriser for generelle steder/datoer – ikke for bestemte flyvninger eller flyselskaper.

«Hvor mye koster det å fly til New York om 3 uker?»

Finn en flyreise til en region «Hvor mye koster det å fly til Brasil?»
Finn en flyreise til en destinasjon «Finn flyreiser til LA»
«Hvor mye koster det å fly til Las Vegas?»
Filtrér etter flyselskap «Finn flyreiser med Norwegian»
Filtrer etter dato «Jeg vil dra 12. januar»
«Hjemreise 26. januar»
«Hjemreise én dag senere»
Filtrer etter mellomlandinger «Finn flyreiser uten mellomlandinger»
Tidsplaner for ruter «Hva er tidsplanen for flyreiser til London?»

Når du begynner å spore en flyreise, får du varsler via e-post.

Finn noe gøy å gjøre på turen

Finn populære aktiviteter
Handling: Si «Hey Google» og deretter:
Finn aktiviteter etter sted «Aktiviteter i Paris»

Feilsøking

Hvis ikke høyttaleren eller skjermen har riktig informasjon, bør du bruke mer spesifikke forespørsler.