To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Reizen plannen en vluchtprijzen volgen op een speaker of scherm

Via je speaker of scherm voor Google Nest of Home kun je reisinformatie vinden en vluchtprijzen volgen zodat je een reis kunt plannen.

Opmerking: De Google Assistent kan je geen persoonlijke vluchtinformatie meer geven, zoals de status van je aankomende vlucht of je volgende vlucht. Meer informatie over hoe de Google Assistent verandert

Vluchtinformatie opvragen

Vluchtinformatie zoeken en prijzen bijhouden
Actie: Zeg 'Hey Google' en daarna:
Vluchtstatus volgen 'Wat is de status van [vluchtnummer]?'
Een vlucht zoeken 'Zoek naar vluchten naar Hawaï'

Vluchtprijzen volgen

Opmerking: Je kunt alleen vluchtprijzen volgen voor een algemene locatie of datum en niet voor een specifieke vlucht of luchtvaartmaatschappij.

'Wat kost een vliegticket naar New York over 3 weken?'

Een vlucht naar een regio zoeken 'Wat kost een vliegticket naar Spanje?'
Een vlucht naar een bestemming zoeken 'Zoek naar vluchten naar Barcelona'
'Wat kost een vliegticket naar Rome?'
Filteren op luchtvaartmaatschappij 'Zoek naar vluchten van KLM'
Filteren op datums 'Ik wil vertrekken op 12 januari'
'Terug op 26 januari'
'Eén dag later terug'
Filteren op tussenstops 'Zoek naar rechtstreekse vluchten'
Routeplanning 'Wat is het vluchtschema naar Londen?'

Zodra je een vlucht volgt, krijg je meldingen via e-mail.

Leuke activiteiten tijdens je reis zoeken

Populaire activiteiten zoeken
Actie: Zeg 'Hey Google' en daarna:
Activiteiten zoeken op locatie 'Activiteiten in Parijs'

Problemen oplossen

Als je speaker of scherm niet de juiste informatie biedt, zorg dan dat je verzoek specifieker is.