To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Konfigurera en högtalare eller skärm från Google Nest eller Google Home

Du får hjälp med att konfigurera en skärm eller högtalare från Google Nest eller Google Home steg för steg i appen Google Home.

Om du vill konfigurera en annan enhet hittar du anvisningarna i Konfigurera smarta enheter i Google Home-appen.
Google Duo och Google Meet har kombinerats till en ny Meet-app på telefoner, surfplattor och datorer, men Google Duo-ikonen Duo app visas fortfarande på Google Nest-skärmar.

Det här behöver du för att komma igång​

• En högtalare eller skärm.
  • Den senaste versionen av Google Home-appen.
  • Den senaste versionen av Google-appen.
  • Ett Google-konto.
  • En telefon eller surfplatta
    • som har Android 9.0 eller senare
    • som fungerar med Wi-Fi-nätverk på 2,4 GHz och 5 GHz (ett WPA-2-Enterprise-nätverk fungerar inte)
    • med Bluetooth aktiverat.
  • En internetanslutning och ett säkert trådlöst nätverk.
  • Om du redan använder Duo för videosamtal kontrollerar du att du använder samma Google-konto i Duo som i Google Home-appen.

Kom igång

1. Anslut högtalaren eller skärmen.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen på telefonen eller surfplattan.
    1. Om du inte har konfigurerat något hem trycker du på Skapa hem ange ett namn på hemmet ange en adress (valfritt) tryck på Nästa.
    2. Tryck på hemmets namn Nästa.
  3. Tryck på Enheter Lägg till Google Nest eller en partnerenhet Google Nest or partner device.
  4. Följ anvisningarna i appen. Obs! Du kan välja bort vissa inställningar, till exempel Voice Match eller personliga resultat. Du kan även ändra enhetsinställningarna när som helst efter konfigureringen.

Åtgärda problem med konfigureringen

Högtalaren eller skärmen visas inte i Google Home-appen

Starta om högtalaren eller skärmen

1. Koppla från strömmen till enheten.
  2. Vänta tio sekunder och koppla sedan in den igen.

Starta om Home-appen

1. Stäng Home-appen Google Home-appen. Läs mer om hur du stänger appar.
  2. Öppna Home-appen Google Home-appen.

Konfigureringen låser sig eller går inte att slutföra

Starta om högtalaren eller skärmen

1. Koppla från strömmen till enheten.
  2. Vänta tio sekunder och koppla sedan in den igen.
  3. Starta konfigureringen igen.

Vad du ska göra i nästa steg