E-postaviseringar

Om du har konfigurerat Wifi-enheterna i Google Home-appen kan du läsa mer om e-postaviseringar från Google Home-appen.

E-postaviseringar från Google Wifi-appen ger dig senaste nytt om funktioner, tips och information om ditt Wi-Fi-nätverk. Du får också information om särskilda Google Wifi-kampanjer.

Så här ändrar du inställningarna för e-postavisering:

1. Öppna Google Wifi-appen .
  2. Tryck på fliken Inställningar och åtgärder  följt av Nätverk och allmänt.
  3. Scrolla ned och tryck på E-postaviseringar.
  4. Aktivera eller inaktivera E-postaviseringar. Om du bara vill ha vissa typer av e-post markerar eller avmarkerar du e-postkategorierna genom att trycka på dem.

Obs! Aviseringsinställningarna är kopplade till den e-postadress som användes för att konfigurera dina Wifi-åtkomstpunkter. Om du har fler WiFi-åtkomstpunkter under samma e-postadress tillämpas aviseringsändringarna på alla WiFi-åtkomstpunkter.