Inställningar för e-postaviseringar

E-postaviseringar från Google Wifi ger dig senaste nytt om funktioner, tips och information om ditt Wi-Fi-nätverk. Du får också information om särskilda Google Wifi-kampanjer.

Så här ändrar du inställningarna för e-postavisering:

1. Öppna appen Google Wifi.

2. Tryck på fliken  och sedan på Nätverk och allmänt.

3. Rulla ned och tryck på E-postaviseringar.

4. Sätt på/av-knappen i läget PÅ eller AV. Om du bara vill ha vissa typer av e-post trycker du på en e-postkategori för att markera eller avmarkera den.

Obs! Aviseringsinställningarna är kopplade till den e-postadress som användes för att konfigurera dina WiFi-åtkomstpunkter. Om du har fler WiFi-åtkomstpunkter under samma e-postadress tillämpas aviseringsändringarna på alla WiFi-åtkomstpunkter.