To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Sisällön rajoittaminen Google Nest ‑kaiuttimilla ja ‑näytöillä

Google Home ‐sovelluksen sisältösuodattimilla voit estää voimakasta kielenkäyttöä sisältävän musiikin ja videosisällön toistamisen YouTubesta ja muista musiikki- ja radiopalveluista. Voit käyttää suodattimia Google Nest- ja muilla kaiuttimilla ja näytöillä, joissa Assistant on sisäänrakennettuna. Vanhemmat voivat rajoittaa näillä asetuksilla sisältöä, jota lapset voivat käyttää.

Suodattimet ovat osa Google Home ‐sovelluksen Digitaalinen hyvinvointi ‐työkaluja. Suodattimien avulla voit rajoittaa perheen kaiuttimien ja näyttöjen käyttöä.

Tärkeää: Mikään suodatin ei ole täydellinen, mutta näiden suodattimien pitäisi auttaa hallitsemaan pääsyä aikuisille suunnattuun sisältöön.

Suodattimien käyttöönotto

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Valitse Asetukset  ja sitten Digitaalinen hyvinvointi ja sitten Määritä tai Lisää laitesuodatin.

Miten suodattimet toimivat

Voit valita, koskevatko suodattimet kaikkia laitteen käyttäjiä vai vain vieraita ja Family Link ‑tiliä käyttäviä lapsia. Voit määrittää suodattimet toimimaan vain tietyllä laitteella tai kaikilla tuetuilla laitteilla.

Tärkeää: Vaikka määrittäisit suodattimia videoille ja muulle sisällölle, niitä voi silti nähdä uutisten, podcastien ja verkkosivustojen kautta. Jos esimerkiksi estät videot, mutta sallit verkkosivustot, videoita voi edelleen olla mahdollista nähdä verkkosivustojen kautta.

Video

• Salli kaikki videot: Laitteesi toistaa kaikkia tuettuja videoita.
  • Salli vain suodatetut videot: Laitteesi toistaa videoita vain valitsemistasi videopalveluista.
  • Estä kaikki videot: Laitteesi ei toista lainkaan videoita.

Musiikki

Tärkeää: iHeartRadion ja TuneInin kaltaisten palvelujen äänikirjat ja radioasemat ovat saatavilla musiikin suodatinasetuksista riippumatta.

• Salli kaikki musiikki: Laitteesi toistaa kaikkea musiikkia.
  • Salli vain musiikki, jossa ei ole voimakasta kieltä: Voit valita musiikkipalvelut, joilta laite toistaa musiikkia, joka ei sisällä voimakasta kieltä.
  • Estä kaikki musiikki: Laitteesi ei toista lainkaan musiikkia.

Uutiset

• Salli uutiset: Laitteesi toistaa kaikkia tuettuja uutisia.
  • Estä uutiset: Laitteesi ei toista lainkaan uutisia.

Podcastit

• Salli podcastit: Laitteesi toistaa kaikkia tuettuja podcasteja.
  • Estä podcastit: Laitteesi ei toista lainkaan podcasteja.

Puhelut

• Salli puhelut: Laitteesi voi soittaa kaikkia tukemiaan ääni- ja videopuheluja.
  • Estä kaikki puhelut: Laitteesi ei soita ääni- tai videopuheluja. Tämä ei estä perheelle tai kotona lähetettäviä ääniviestejä.

Google Assistantin vastaukset

• Salli vastaukset: Laitteesi voi vastata millä tahansa tuetulla vastauksella.
  • Rajoita vastauksia: Laitteesi vastaa vain peruskysymyksiin, jotka liittyvät esimerkiksi aikaan ja säähän.

Verkkosivustot

Tärkeää: Tämä suodatin on saatavilla vain Smart Displaylle. Jos linkität Smart Displayhin alle 13-vuotiaalle (tai maakohtainen ikäraja) lapselle kuuluvan valvotun tilin, internet voidaan estää, ellet salli verkkosivustoja.

• Salli sivustot: Smart Displaysi avaa verkkosivustoja.
  • Estä sivustot: Smart Displaysi ei avaa verkkosivustoja.

Miksi internet tai verkkosivusto ei ehkä ole käytettävissä

YouTuben, YouTube Musicin ja YouTube TV:n lisäasetukset

Rajoitetun tilan laittaminen päälle YouTube Musicissa ja YouTube-videohaussa

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Suosikit  tai Laitteet .
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse Asetukset  ja sitten Ilmoitukset ja digitaalinen hyvinvointi ja sitten YouTube-asetukset.
  5. Laita "Käytä Rajoitettua tilaa" ‑kohdasta päälle Rajoita minulle tai Rajoita, kun käyttäjää ei tunnisteta.

Sisältösuodattimien laittaminen päälle YouTube TV:ssä

Voit sallia vain ohjelmat, joiden ikärajoitus on YT-Y, YT-G, G tai PG.

Huom. YouTube TV on saatavilla kaikkialla Yhdysvalloissa.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Suosikit  tai Laitteet .
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse Asetukset  ja sitten Ilmoitukset ja digitaalinen hyvinvointi ja sitten YouTube-asetukset.
  5. Laita "Suodata YouTube TV:n sisältöä" ‑kohdasta Suodata minulle pois päältä.

Seuraavan videon automaattinen toisto pois päältä YouTubessa

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Suosikit  tai Laitteet .
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse Asetukset ja sitten Ilmoitukset ja digitaalinen hyvinvointi ja sitten YouTube-asetukset.
  5. Valitse "Toista seuraava video automaattisesti" ‐kohdasta Laita pois päältä minulle tai Laita pois päältä, kun käyttäjää ei tunnisteta.