To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Få informasjon om lokale bedrifter

Med Google Home kan du søke etter lokale bedrifter og be om viktig informasjon, for eksempel åpningstider og adresser.

Be om informasjon om lokale bedrifter

Her er noen ting du kan si til Google-assistenten på Google Home for å høre informasjon om lokale bedrifter.

Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Finn steder i nærheten «Hvor er nærmeste apotek?»
«Er det noen minibanker i nærheten?»
«Finn en restaurant»
Få en bedrifts telefonnummer «Hva er telefonnummeret til nærmeste [bedriftsnavn]?»
Få en bedrifts adresse «Hva er adressen til [bedriftsnavn] i [bynavn]?»
Få en bedrifts åpningstider «Er [bedriftsnavn] på [gatenavn] åpen nå?»

Viktig: Du bør bruke spesifikke forespørsler for å høre riktig informasjon om lokale bedrifter.

Feilsøking

Hvis Google-assistenten på Google Home ikke gir deg den informasjonen du forventer, bør du gjøre dette:

1. Bekreft adressen til Google Home-enheten.
  2. Bruk mer spesifikke forespørsler ved å si bedriftsnavnet eller oppgi flere detaljer.