Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Få oplysninger om lokale virksomheder

Med Google Home kan du søge efter lokale steder og bede om vigtige oplysninger som f.eks. åbningstider eller adresser.

Bed om oplysninger om lokale virksomheder

Her er nogle forslag til, hvordan du taler med din Google-assistent på Google Home om lokale steder og oplysninger.

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Find steder i nærheden "Hvor ligger de nærmeste apoteker?"
"Er der nogen hæveautomater i nærheden?"
"Find en restaurant"
Få telefonnumre til virksomheder "Hvad er telefonnummeret til den nærmeste [virksomhedsnavn]?"
Få adresser til virksomheder "Hvad er adressen på [virksomhedsnavn] i [bynavn]?"
Få åbningstider til virksomheder "Har [virksomhedsnavn] på [gadenavn] åben lige nu?"

Vigtigt! Vær specifik i din forespørgsel for at høre de korrekte oplysninger om lokale virksomheder.

Fejlfinding

Hvis Google-assistenten på Google Home ikke giver dig de oplysninger om lokale virksomheder, som du forventede:

1. Bekræft din Google Home-enhedsadresse.
  2. Vær mere specifik i din anmodning ved at sige navnet på virksomheden eller flere oplysninger.