To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kontrollér smarthjemenheter som er lagt til i Google Home-appen

Du kan kontrollere mer enn 50 000 smarthjemenheter som TV-er, lys, apparater, kontakter, termostater og sensorer når du legger dem til i Google Home-appen. For å komme i gang, konfigurer enheten din i Google Home-appen og sjekk at den er synkronisert.

Kontroller smarthjemenheter med talekommandoer

Hvis du har konfigurert en høyttaler eller skjerm i Google Home-appen, kan du bruke talekommandoer til å kontrollere den tilknyttede smartenheten.

Finn ut hvordan du kontrollerer TV-en eller kontrollerer hjemmet med en høyttaler eller smartskjerm.

Finn ut mer om andre Google Assistent-handlinger du kan bruke for å kontrollere ting i hjemmet med stemmen.

Kontroller enheter med Google Home-appen

Når du har konfigurert enheten i Google Home-appen, kan du kontrollere den med telefonen eller nettbrettet.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter etterfulgt av finn brikken for enheten.
  3. Avhengig av hvilken enhet du har, kan du bruke kontroller på følgende måter:
    • Trykk på ruten for å utføre en rask handling med enheten. Du kan for eksempel slå lys på og av eller låse og låse opp en dør.
    • Dra en glidebryter på ruten for å justere gradvis. Du kan for eksempel dempe belysningen eller endre volumet på høyttaleren eller skjermen.
    • For alle enheter: For å få tilgang til alle tilgjengelige kontroller, trykk og hold på ruten til kontrollene åpnes.

På låseskjermen til enkelte Android-telefoner kan du raskt hente frem smarthjemkontroller.

Kontroller og lag tidsplaner for flere enheter med rutiner

Opprett eller tilpass rutiner for å kontrollere flere enheter samtidig. Rutiner kan starte på følgende måter:

• I henhold til en tidsplan
  • Med talekommandoer
  • I Google Home-appen
  • Når ingen er hjemme eller noen er hjemme

Finn ut hvordan du konfigurerer og planlegger rutiner.

Løs problemer

Sjekk først dette

• Er høyttaleren eller skjermen koblet til en stikkontakt og slått på?
  • Er høyttaleren eller skjermen og andre smartenheter konfigurert med det samme wifi-nettverket?
  • Bruker du den samme Google-kontoen på mobilenheten din som i Google Home-appen? Er du i det samme rommet som høyttaleren eller skjermen?
    1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
    2. Øverst til høyre trykker du på kontoen din.
    3. Bekreft at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til Google-enheten din. Hvis du ser riktig konto, trykker du på for å lukke kontovinduet. For å bytte konto, trykk på rullegardinikonet og så på en annen konto eller på Legg til en ny konto.

• Er du i det samme rommet som høyttaleren eller skjermen?

Finner ikke enheten i Google Home-appen

Hvis du legger til, oppdaterer eller endrer en enhet i partnerappen og du ikke finner enheten i Google Home-appen, bør du prøve å synkronisere enheten for smarthjemkontroll og høyttaleren eller skjermen.

Synkroniser enhetene dine i Google Home-appen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på kontoen din.
  3. Bekreft at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til Google-enheten din. Hvis du ser riktig konto, trykker du på for å lukke kontovinduet. For å bytte konto, trykk på rullegardinikonet og så på en annen konto eller på Legg til en ny konto.

4. Synkroniser de tilknyttede smarthjemenhetene dine med Google Home-appen. Velg blant disse alternativene:
    • Trykk på Enheter sveip nedover på skjermen med fingeren.
    • Trykk på Innstillinger trykk på Fungerer med Google under «Tjenester» velg partneren trykk på Koble til kontoen på nytt.
  5. Du ser en snurrende sirkel. Synkroniseringen er ferdig når sirkelen blir borte.
  6. Trykk på Enheter se etter enheten din.

Synkroniser enhetene dine med stemmen

Handling: Si «Hey Google» og deretter:
Synkroniser alle enheter «Synkroniser enhetene mine»
Synkroniser en enhetstype «Synkroniser lysene mine»

Viktig:

Google-assistenten kan ikke kontrollere en enhet

Gi enheten et nytt navn for å se om det løser problemet.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Innstillinger .
  3. Under «Enheter, grupper og rom» trykker du på enhetsbrikken
  4. Trykk på Navn eller Enhetsinformasjon Enhetsnavn.

Tips for å gi nytt navn til enheter:

• Ikke bruk tall, spesialtegn eller romnavn.
  • Unngå navn som ligner hverandre (for eksempel «Bordlys venstre» og «Bordlys høyre»).

Linker til beslektet innhold