To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Styr smartenheder i hjemmet, som er føjet til Google Home-appen

Du kan styre over 50.000 smartenheder til hjemmet, bl.a. fjernsyn, lamper, apparater, stik, termostater og sensorer, når du føjer dem til Google Home-appen. Start med at konfigurere din enhed i Google Home-appen, og tjek derefter, at de er synkroniseret.

Styr smartenheder til hjemmet med stemmekommandoer

Hvis du konfigurerer en højttaler eller skærm i Google Home-appen, kan du bruge stemmekommandoer til at styre din tilknyttede smartenhed.

Se, hvordan du styrer dit fjernsyn eller styrer dit hjem via en højttaler eller smartskærm.

Se andre Google Assistent-handlinger, du kan bruge til at styre ting i dit hjem blot ved hjælp af din stemme.

Styr enheder med Google Home-appen

Når du har konfigureret din enhed i Google Home-appen, kan du styre den fra din telefon eller tablet.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder og så find feltet for din enhed.
  3. Afhængigt af din enhed kan du få adgang til styringselementerne på følgende måder:
    • Tryk på feltet for at vælge en smart genvej på enheden. Du kan f.eks. tænde og slukke lyset eller låse og oplåse en dør.
    • Træk i en skyder i feltet for at justere gradvist. Du kan f.eks. dæmpe lyset eller ændre lydstyrken på din højttaler eller skærm.
    • Du kan få adgang til alle tilgængelige styringselementer for en hvilken som helst af enhederne ved at holde fingeren nede på feltet, indtil styringselementerne åbnes.

På nogle Android-telefoners låseskærm kan du hurtigt åbne styringselementer til smartenheder i hjemmet.

Styr og lav tidsplaner for flere enheder via rutiner

Opret eller tilpas en rutine, så du kan styre flere enheder på én gang. Rutiner kan startes på følgende måder:

• Ifølge en tidsplan
  • Med en stemmekommando
  • Via Google Home-appen
  • Når der ikke er nogen hjemme, eller der er nogen hjemme

Se, hvordan du konfigurerer og planlægger en rutine.

Løs et problem

Start med at tjekke følgende

• Er din højttaler eller skærm tilsluttet en stikkontakt og tændt?
  • Har din højttaler eller skærm og andre smartenheder forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk?
  • Bruger du den samme Google-konto på din mobilenhed og i Google Home-appen? Er du i samme rum som din højttaler eller skærm?
    1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
    2. Tryk på din konto øverst til højre.
    3. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på for at lukke kontovinduet. Du kan skifte konto ved at trykke på rullemenuikonet og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.

• Er du i samme rum som din højttaler eller skærm?

Jeg kan ikke finde enheden i Google Home-appen

Hvis du tilføjer, opdaterer eller ændrer en enhed i partnerappen, og du ikke kan finde enheden i Google Home-appen, kan du prøve at synkronisere enheden til styring af smarthjem og din højttaler eller skærm.

Synkroniser dine enheder i Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din konto.
  3. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på for at lukke kontovinduet. Du kan skifte konto ved at trykke på rullemenuikonet og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.

4. Synkroniser dine tilknyttede smartenheder i hjemmet med Google Home-appen igen. Du kan gøre følgende:
    • Tryk på Enheder Stryg nedad på skærmen med fingeren.
    • Tryk på Indstillinger under "Tjenester" skal du trykke på Fungerer med Google vælg partneren tryk på Opret forbindelse til kontoen igen.
  5. Der vises nu en roterende cirkel. Synkroniseringen er fuldført, når cirklen forsvinder.
  6. Tryk på Enheder se, om din enhed er der.

Synkroniser dine enheder med din stemme

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Synkroniser alle enheder "Synkroniser mine enheder"
Synkroniser en enhedstype "Synkroniser mine lamper"

Vigtigt!

• Visse enheder skal både konfigureres i producentens app og i Google Home-appen. Følg den korrekte konfigurationsvejledning til din enhed.
  • Hvis du synkroniserer flere enheder på én gang, får du muligvis en fejlmeddelelse om timeout.

Google Assistent kan ikke styre enheden

Du kan prøve at løse problemet ved at omdøbe din enhed.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Tryk på enhedens felt under "Enheder, grupper og rum".
  4. Tryk på Navn eller Enhedsoplysninger Enhedsnavn.

Tips til omdøbning af din enhed:

• Brug ikke tal, specialtegn eller rumnavne.
  • Undgå navne, der ligner hinanden (f.eks. "Venstre bordlampe" og "Højre bordlampe").