Tilbakestill Google Nest- eller Home-høyttalere eller -skjermer til fabrikkstandard

Hvis du tilbakestiller Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen din til fabrikkstandard, tilbakestilles den til standardinnstillingene fra fabrikken.

Merk: Denne handlingen fjerner dataene fra enheten og kan ikke angres.
Google Home Google Home

Trykk og hold på mikrofondempeknappen på baksiden av enheten i ca. 15 sekunder. Google Home gir deg beskjed om at den tilbakestilles.

Merk: Du kan ikke tilbakestille Google Home til fabrikkstandard med stemmen eller Google Home-appen Google Home-appen.

Feilsøk problemer med tilbakestilling av Google Home

Googel Nest Mini Google Nest Mini (2. generasjon)

Slå av mikrofonen på siden av enheten. Lysene begynner å lyse oransje. Trykk og hold på midten av Nest Mini, der lysene er på toppen. Etter fem sekunder begynner prosessen for å tilbakestille enheten til fabrikkstandard. Ikke slipp opp før etter ca. ti sekunder til, når du hører en lyd som bekrefter at enheten tilbakestilles.

Google Nest Mini reset

Du kan ikke tilbakestille Google Nest Mini til fabrikkstandard med stemmen eller Google Home-appen Google Home-appen.

Feilsøk problemer med tilbakestilling av Google Nest Mini

Google Home Mini Google Home Mini (1. generasjon)

På undersiden av Home Mini trykker og holder du på tilbakestillingsknappen under strømkabelen. Se etter en sirkel som er etset inn i basen. Etter fem sekunder begynner prosessen for å tilbakestille enheten til fabrikkstandard. Ikke slipp opp før etter ca. ti sekunder til, når du hører en lyd som bekrefter at enheten tilbakestilles.

Merk: Du kan ikke tilbakestille Google Home Mini til fabrikkstandard med stemmen eller Google Home-appen Google Home-appen.

Feilsøk problemer med tilbakestilling av Google Home Mini

Google Home Max Google Home Max

Trykk og hold på tilbakestillingsknappen på baksiden av Home Max, i nærheten av strømkabelen, i ca. tolv sekunder. Home Max gir deg beskjed om at den tilbakestilles.

Merk: Du kan ikke tilbakestille Google Home Max til fabrikkstandard med stemmen eller Google Home-appen Google Home-appen.
Google Nest Audio Google Nest Audio
Slå av mikrofonen på baksiden av enheten. Lysene begynner å lyse oransje. Trykk og hold på midten av Nest Audio-enheten, øverst på enheten. Etter fem sekunder begynner prosessen for å tilbakestille enheten til fabrikkstandard. Ikke slipp opp før etter ca. ti sekunder til, når du hører en lyd som bekrefter at enheten tilbakestilles.
Merk: Du kan ikke tilbakestille Nest Audio til fabrikkstandard med stemmen eller Google Home-appen Google Home-appen.
 Google Nest Hub
Trykk og hold på begge volumknappene på baksiden av Nest Hub i ca. ti sekunder. Nest Hub gir deg beskjed om at den tilbakestilles.

Merk: Du kan ikke tilbakestille Nest Hub til fabrikkstandard med stemmen eller Google Home-appen Google Home-appen.
 Google Nest Hub Max
Trykk og hold på begge volumknappene på baksiden av Nest Hub Max i ca. ti sekunder. Nest Hub Max gir deg beskjed om at den tilbakestilles.

Merk: Du kan ikke tilbakestille Nest Hub Max til fabrikkstandard med stemmen eller Google Home-appen Google Home-appen.