Tilbakestill Google Nest- og Home-høyttalere og -skjermer til fabrikkstandard

Når du tilbakestiller Google Nest- eller Google Home-høyttaleren eller -skjermen din til fabrikkstandard, tilbakestilles den til innstillingene den hadde da den kom fra fabrikken.

Merk: Denne handlingen fjerner dataene fra enheten og kan ikke angres.
Google Home Google Home

For å tilbakestille enheten, trykk og hold på knappen for å kutte mikrofonlyden på baksiden av enheten i ca. 15 sekunder. Google Home gir deg beskjed om at den tilbakestilles.

Merk: Du kan ikke tilbakestille Google Home til fabrikkstandard med stemmen eller Google Home-appen Google Home-appen.

Feilsøk problemer med tilbakestilling av Google Home

Googel Nest Mini Google Nest Mini (2. generasjon)

Slå av mikrofonen på siden av enheten. LED-lysene begynner å lyse oransje. Trykk og hold på midten av Nest Mini, der lysene er på toppen. Etter fem sekunder begynner prosessen for å tilbakestille enheten til fabrikkstandard. Ikke slipp opp før etter ca. ti sekunder til, når du hører en lyd som bekrefter at enheten tilbakestilles.

Merk: Google Nest Mini (2. generasjon) har et skruespor til veggmontering på baksiden. Hvis enheten din ikke har noe skruespor til veggmontering, har du en Google Home Mini (1. generasjon).

Du kan ikke tilbakestille Google Nest Mini til fabrikkstandard med stemmen eller Google Home-appen Google Home-appen.

Feilsøk problemer med tilbakestilling av Google Nest Mini

Google Home Mini Google Home Mini (1. generasjon)

Trykk og hold på tilbakestillingsknappen under strømkabelen nederst på Home Mini. Se etter en sirkel som er etset inn i basen. Etter fem sekunder begynner prosessen for å tilbakestille enheten til fabrikkstandard. Ikke slipp opp før etter ca. ti sekunder til, når du hører en lyd som bekrefter at enheten tilbakestilles.

Merk: Du kan ikke tilbakestille Google Home Mini til fabrikkstandard med stemmen eller Google Home-appen Google Home-appen.

Feilsøk problemer med tilbakestilling av Google Home Mini

Google Home Max Google Home Max

Trykk og hold på tilbakestillingsknappen i nærheten av strømkabelen på baksiden av Max i ca. tolv sekunder. Home Max gir deg beskjed om at den tilbakestilles.

Merk: Du kan ikke tilbakestille Google Home Max til fabrikkstandard med stemmen eller Google Home-appen Google Home-appen.
Google Nest Audio Google Nest Audio
Slå av mikrofonen på baksiden av enheten. LED-lysene begynner å lyse oransje. Trykk og hold på midten av Nest Audio-enheten, øverst på enheten. Etter fem sekunder begynner prosessen for å tilbakestille enheten til fabrikkstandard. Ikke slipp opp før etter ca. ti sekunder til, når du hører en lyd som bekrefter at enheten tilbakestilles.
Merk: Du kan ikke tilbakestille Nest Audio til fabrikkstandard med stemmen eller Google Home-appen Google Home-appen.
 Google Nest Hub
Trykk og hold på begge volumknappene på baksiden av Nest Hub samtidig i ca. ti sekunder. Nest Hub gir deg beskjed om at den tilbakestilles.
Merk: Du kan ikke tilbakestille Nest Hub til fabrikkstandard med stemmen eller Google Home-appen Google Home-appen.
 Google Nest Hub Max
Trykk og hold på begge volumknappene på baksiden av Nest Hub Max samtidig i ca. ti sekunder. Nest Hub Max gir deg beskjed om at den tilbakestilles.
Merk: Du kan ikke tilbakestille Nest Hub Max til fabrikkstandard med stemmen eller Google Home-appen Google Home-appen.