Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Få oplysninger om aktiemarkeder og finans

Med Google Home kan du få oplysninger om dine individuelle aktier og porteføljer og holde styr på økonomien og det globale marked.

Bed om opdateringer om aktier og aktiemarkeder

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af: Din højttaler eller skærm siger eller gør følgende:

Få oplysninger om en bestemt aktie

"Hvad er aktiekursen på [virksomhedsnavn]?"

Den aktuelle kurs på aktier i [virksomhedsnavn]

Aktiens kursstigning eller -fald for den pågældende dag

Få oplysninger om et indeks

"Hvad er aktiekursen på S&P 500?"

Den aktuelle kurs for aktieindekset

Aktiens kursstigning eller -fald for den pågældende dag

Få oplysninger om tilstanden på aktiemarkedet "Hvordan klarer aktiemarkedet sig?" En oversigt over de største aktieindekser

Få oplysninger om aktiekurser:

• Inden markedet åbner
  • Når markedet åbner
  • Når markedet lukker
  • Efter markedet er lukket

"Hvad var førmarkedskursen på [navn på aktie]?"
"Hvilken kurs åbnede [navn på aktie] i?"
"Hvilken kurs lukkede [navn på aktie] i?"
"Hvad er eftermarkedskursen på [navn på aktie]?"

Bemærk! Du kan bruge tickersymbolet eller virksomhedens navn.

Kursoplysninger om virksomheden

Få oplysninger om markedsværdien for en virksomhed "Hvad er markedsværdien for [virksomhedsnavn]?" Virksomhedens markedsværdi

Løs problemer

Hvis Google Home ikke giver dig de oplysninger, du beder om, skal du være mere specifik i din anmodning.