Centre de garantia de maquinari

Aquest article tracta de les garanties dels dispositius de Google.

Segueix els passos que s'indiquen a continuació per revisar la garantia del dispositiu o de l'accessori i obtenir ajuda si el dispositiu o l'accessori és defectuós i no és culpa teva. Pots fer el següent:

Pas 1: indica'ns amb quin dispositiu o accessori necessites ajuda

Només cal que ens diguis quin dispositiu o accessori tens i t'indicarem amb qui has de contactar per reclamar la garantia. Cap part d'aquesta secció afecta els teus drets legals.

Obtén més informació sobre la garantia de la funda del telèfon Pixel.

Tria el dispositiu o l'accessori