Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Styr Google Nest- eller Google Home-enheder ved berøring

Brug styring ved berøring til at justere lydstyrken, benytte funktioner til medieafspilning og meget mere på din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm.

Vigtigt! Styring ved berøring justerer kun lydstyrken på medier og Google Assistent. Se, hvordan du justerer lydstyrken på alarmer og timere.

Højttalere

Google Home Google Home

Handlinger: Gør følgende på Google Home: Billede
Afspil eller stop en alarm eller timer, eller sæt en alarm eller timer på pause Tryk én gang oven på enheden.
Skru op for lyden Stryg med uret oven på enheden.

Skru ned for lyden

Stryg mod uret oven på enheden.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke
Start din anmodning Hold fingeren oven på enheden.

Slå mikrofonen til eller fra

Tryk på mikrofonknappen på bagsiden af enheden.

Bemærk! Hvis du slår mikrofonen fra, kan Google Assistent ikke lytte til eller interagere med dig.

Gendan enhedens fabriksindstillinger Hold fingeren på knappen til gendannelse af fabriksindstillingerne på bagsiden af Google Home.
Sluk for strømmen Tag strømkablet ud af Google Home.

Googel Nest Mini Google Nest Mini (2. generation)

Bemærk! Google Nest Mini (2. generation) har et skruehul på bagsiden til vægbeslaget. Hvis din enhed ikke har et skruehul til vægbeslaget, er det en Google Home Mini (1. generation).

Hvis du vil bytte om på styringselementerne for højre og venstre, skal du åbne Google Home-appen Tryk på Favoritter eller Enheder hold fingeren på feltet for din Nest Mini. Tryk på Indstillinger Lyd Byt om på enhedens kontrolelementer.

Handlinger: Gør følgende på Google Nest Mini Max: Billede
Afspil eller stop medier, sæt afspilningen på pause, eller afslut et igangværende telefonopkald Tryk midt på Nest Mini. Google Nest Mini center tap
Stop en alarm eller timer, der ringer Tryk midt på Nest Mini. Google Nest Mini center tap

Skru op for lyden

Tryk på højre side af Nest Mini.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk justerer lydstyrken med 10 %.

Google Nest Mini volume up

Skru ned for lyden

Tryk på venstre side af Nest Mini.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk justerer lydstyrken med 10 %.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke
Google Nest Mini volume down

Slå mikrofonen til eller fra

Slå kontakten til ud for strømkablet.

• Når mikrofonen er slået til, er lyset hvidt
  • Når mikrofonen er slået fra, er lyset og kontakten orange

Bemærk! Hvis du slår mikrofonen fra, kan Google Assistent ikke lytte til eller interagere med dig.

Google Nest Mini mic on-off

Gendan enhedens fabriksindstillinger

Slå mikrofonen fra, og hold derefter fingeren på lysene midt på Nest Mini.

Hold fingeren på dem i ca. 15 sekunder.

Google Nest Mini reset
Sluk for strømmen Tag strømkablet ud af Nest Mini. Google Nest Mini unplug

Google Home Mini Google Home Mini (1. generation)

Handlinger: Gør følgende på Google Home Mini: Billede
Afspil eller stop medier, sæt afspilningen på pause, eller afslut et igangværende telefonopkald Hold fingeren på en af siderne på Home Mini.

Stop en alarm eller timer, der ringer

Hold fingeren på en af siderne på Home Mini.

Skru op for lyden

Tryk på højre side af Home Mini.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk justerer lydstyrken med 10 %.

Skru ned for lyden

Hold fingeren på venstre side af Home Mini.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk justerer lydstyrken med 10 %.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke

Slå mikrofonen til eller fra

Slå kontakten til ud for strømkablet.

• Når mikrofonen er slået til, er lyset hvidt
  • Når mikrofonen er slået fra, er lyset og kontakten orange
Bemærk! Hvis du slår mikrofonen fra, kan Google Assistent ikke lytte til eller interagere med dig.

Gendan enhedens fabriksindstillinger

Hold fingeren på knappen til gendannelse af fabriksindstillinger under strømkablet på undersiden af Home Mini. Kig efter den cirkel, der er graveret i basen.

Hold fingeren på den i ca. 12 sekunder.

Sluk for strømmen Tag strømstikket ud af Home Mini.

Google Home Max Google Home Max

Handlinger: Gør følgende på Google Home Max: Billede

Afspil eller stop medier, eller sæt afspilningen på pause

Stop en alarm eller timer, der ringer

Afslut et opkald

Vandret position: Tryk på linjen øverst på Google Home Max.

Lodret position: Tryk på linjen på højre side af Google Home Max.

Skru op for lyden

Vandret position: Stryg fra venstre mod højre langs linjen oven på Google Home Max.

Lodret position: Stryg opad langs linjen på højre side af Google Home Max.

Skru ned for lyden

Vandret position: Stryg fra højre mod venstre langs linjen oven på Google Home Max.

Lodret position: Stryg nedad langs linjen på højre side af Google Home Max.

Slå mikrofonen til eller fra

Slå kontakten til bag på Google Home Max.

• Når mikrofonen er slået til, er lyset hvidt
  • Når mikrofonen er slået fra, er lyset og kontakten orange

Du kan ikke bruge mikrofonen eller Google Home-appen til at slå mikrofonen til eller fra.

Bemærk! Når du slår mikrofonen fra, sker følgende:

• Google Assistent kan ikke lytte til eller interagere med dig
  • Equalizer i rummet er deaktiveret

Gendan enhedens fabriksindstillinger

Hold fingeren på knappen til gendannelse af fabriksindstillinger over strømkablet på bagsiden af Google Home Max. Find den lille grå knap.

Hold fingeren på den i ca. 12 sekunder.

Sluk for strømmen Tag strømkablet ud af Google Home Max.

Google Nest Audio Google Nest Audio

Handlinger: Tryk på Google Nest Audio sådan her: Billede
Afspil eller stop medier, sæt afspilningen på pause, eller afslut et igangværende telefonopkald Tryk midt på Nest Audio.
Stop en alarm eller timer, der ringer Tryk midt på Nest Audio.

Skru op for lyden

Tryk på højre side af Nest Audio.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk ændrer lydstyrken med 5 %.

Skru ned for lyden

Tryk på venstre side af Nest Audio.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk ændrer lydstyrken med 5 %.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke

Slå mikrofonen til eller fra

Slå kontakten til ud for strømkablet.

• Når mikrofonen er slået til, er lyset hvidt
  • Når mikrofonen er slået fra, er lyset og kontakten orange
Bemærk! Hvis du slår mikrofonen fra, kan Google Assistent ikke lytte til eller interagere med dig.

Gendan enhedens fabriksindstillinger

Slå mikrofonen fra, og hold derefter fingeren nede på lysene midt på Nest Audio.

Hold fingeren på dem i ca. 15 sekunder.

Sluk for strømmen Tag strømstikket ud af Nest Audio.

Nest Wifi point Google Nest Wifi-punkt

Handlinger: Tryk på Nest Wifi-punktet sådan her: Billede
Afspil eller stop medier, sæt afspilningen på pause, eller afslut et igangværende telefonopkald Tryk midt på Nest Wifi-punktet. Nest Wifi center tap
Stop en alarm eller timer, der ringer Tryk midt på Nest Wifi-punktet. Nest Wifi center tap

Skru op for lyden

Tryk på højre side af Nest Wifi-punktet.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk justerer lydstyrken med 10 %.

Nest Wifi point volume up

Skru ned for lyden

Tryk på venstre side af Nest Wifi-punktet.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk justerer lydstyrken med 10 %.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke
Nest Wifi point volume down

Slå mikrofonen til eller fra

Slå kontakten til ud for strømkablet.

• Når mikrofonen er slået til, er lyset hvidt
  • Når mikrofonen er slået fra, er lyset og kontakten orange
Bemærk! Hvis du slår mikrofonen fra, kan Google Assistent ikke lytte til eller interagere med dig.
Nest Wifi point mic on-off
Sluk for strømmen Tag strømkablet ud af Nest Wifi-punktet. Nest Wifi unplug

Skærme

Du kan også bruge din skærm til at styre din Google Nest-skærm.

Google Nest Hub

Handlinger: Tryk på Google Nest Hub sådan her: Billede
Skru op for lyden Tryk på den øverste lydstyrkeknap på bagsiden af Google Nest Hub.
Skru ned for lyden Tryk på den nederste lydstyrkeknap på bagsiden af Google Nest Hub.

På din skærm er der yderligere funktioner til justering af lydstyrken på flere enheder. Få flere oplysninger om styring af Multiroom.

Google Nest Hub Max

Handlinger: Tryk på Nest Hub Max sådan her: Billede

Skru op for lyden

Tryk på den øverste lydstyrkeknap på bagsiden af Nest Hub Max.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk justerer lydstyrken med 5 %.

Skru ned for lyden

Tryk på den nederste lydstyrkeknap på bagsiden af Nest Hub Max.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk justerer lydstyrken med 5 %.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke

På din skærm er der yderligere funktioner til justering af lydstyrken på flere enheder. Få flere oplysninger om styring af Multiroom.