Start Google Nest- eller Google Home-høyttaleren eller -skjermen på nytt

Du kan ofte løse mange problemer ved å starte Google Nest- eller Google Home-høyttaleren eller -skjermen på nytt. Det er to måter å gjøre det på.

Fra Google Home-appen

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller koblet til den samme kontoen som høyttaleren eller -skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på enheten din og så Innstillinger .
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer More menu og så Start på nytt.

Koble fra Google Nest eller Google Home

1. Koble strømledningen fra høyttaleren eller skjermen.
  2. La den være koblet fra i ca. ett minutt.
  3. Koble strømledningen til igjen.

Merk: Det å starte Google Home-høyttaleren eller Nest-skjermen på nytt er ikke det samme som å tilbakestille dem til fabrikkstandard. Her finner du mer informasjon om hvordan du tilbakestiller enheten din til fabrikkstandard.