Genstart Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm

Hvis du genstarter din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm, kan det muligvis løse flere problemer. Du kan genstarte din højttaler eller skærm på to måder.

I Google Home-appen

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din enhed og så Indstillinger .
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere More menu og så Genstart.

Afbryd forbindelsen til din Google Nest eller Google Home

1. Træk stikket ud af din højttaler eller skærm.
  2. Vent ca. 1 minut.
  3. Sæt strømstikket i igen.

Bemærk! Hvis du genstarter en Google Home-højttaler eller en Nest-skærm, svarer det ikke det til at nulstille Google Home-højttaleren eller Nest-skærmen. Få flere oplysninger om gendannelse af fabriksindstillingerne på din enhed.