To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Styra volymen på högtalare och skärmar från Google Nest

Du kan använda rösten, pekgester eller Google Home-appen för att styra volymen på din högtalare eller skärm från Google Nest eller Google Home.

Styra volymen med rösten

Obs! Röstkommandon ändrar bara volymen för medier och Google Assistent. De ändrar inte volymen för alarm eller timers.

Du vill: Säg ”Hey Google” följt av:

Höja volymen med 10 %

Obs! Volymen höjs med 5 % på Google Home Max.

”Höj volymen”

Sänka volymen med 10 %

Obs! Volymen sänks med 5 % på Google Home Max.

”Sänk volymen”

Ange en viss volym

Obs! Volymen kan vara mellan 0 och 100 % eller 0–10. Vid 0 är ljudet avstängt för media, men Google-assistenten talar på 5 % av volymen.

”Volym 5”
”Ställ in volymen på 65 %”

Ställa in volymen på 100 % ”Högsta volym”
Ställa in volymen på 5 % ”Lägsta volym”

Stänga av eller slå på medieljudet

Obs! Google Assistent, alarm och timers behåller aktuell volym.

”Ljud av”
”Ljud på”

Ändra volymen med en viss mängd ”Höj volymen med 10 %”
”Sänk volymen med 15 %”
Ta reda på aktuell volymnivå ”Vilken volym är det?”

Du hittar fler sätt att styra enheten med rösten i Styra Google Nest- eller Home-enheter med rösten.

Ställa in volymen genom att trycka

Obs! Om inget annat anges ändrar du volymen på medieuppspelningen och Google Assistent med pekgester. Pekgesterna ändrar inte volymen för timers och alarm.

Google Home Google Home

Du vill: Tryck på Google Home så här: Bild
Höja volymen Svep medurs på enhetens ovansida.

Sänka volymen

Svep moturs på enhetens ovansida.

Obs! När volymen är inställd på 0

• är medieljudet avstängt
  • talar Google-assistenten med 5 % av volymen.

Googel Nest Mini Google Nest Mini (2:a generationen)

Obs! Google Nest Mini (2:a generationen) har ett skruvhål för väggmontering på baksidan. Om enheten saknar skruvhål för väggmontering har du en Google Home Mini (1:a generationen).
Du vill: Tryck på Google Nest Mini så här: Bild

Höja volymen

Tryck på höger sida på Nest Mini.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 10 %.

Google Nest Mini volume up

Sänka volymen

Tryck på vänster sida på Nest Mini.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 10 %.

Obs! När volymen är inställd på 0

• är medieljudet avstängt
  • talar Google-assistenten med 5 % av volymen.
Google Nest Mini volume down

Google Home Mini Google Home Mini (1:a generationen)

Du vill: Tryck på Google Home Mini så här: Bild

Höja volymen

Tryck på höger sida av Home Mini.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 10 %.

Sänka volymen

Tryck på vänster sida av Home Mini.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 10 %.

Obs! När volymen är inställd på 0

• är medieljudet avstängt
  • talar Google-assistenten med 5 % av volymen.
Google Home Max Google Home Max
Du vill: Tryck på Google Home Max så här: Bild

Höja volymen

Horisontell placering: Svep från vänster till höger längs linjen ovanpå Google Home Max.

Vertikal placering: Svep uppåt längs linjen på höger sida av Google Home Max.

Sänka volymen

Horisontell placering: Svep från höger till vänster längs linjen ovanpå Google Home Max.

Vertikal placering: Svep nedåt längs linjen på höger sida av Google Home Max.

Obs! När volymen är inställd på 0

• är medieljudet avstängt
  • talar Google-assistenten med 5 % av volymen.

Google Nest Audio Google Nest Audio

Du vill: Tryck så här på Google Nest Audio: Bild

Höja volymen

Tryck på höger sida på Nest Audio.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 5 %.

Sänka volymen

Tryck på vänster sida på Nest Audio.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 5 %.

Obs! När volymen är inställd på 0

• är medieljudet avstängt
  • talar Google-assistenten med 5 % av volymen.

Google Nest Hub

Du vill: Tryck på Google Nest Hub så här: Bild

Höja volymen

Tryck på den övre volymknappen på baksidan av Google Nest Hub.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 5 %.

Sänka volymen

Tryck på den nedre volymknappen på baksidan av Google Nest Hub.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 5 %.

Obs! När volymen är inställd på 0

• är medieljudet avstängt
  • talar Google-assistenten med 5 % av volymen.

Google Nest Hub Max

Du vill: Tryck på Nest Hub Max så här: Bild

Höja volymen

Tryck på den övre volymknappen på baksidan av Nest Hub Max.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 5 %.

Sänka volymen

Tryck på den nedre volymknappen på baksidan av Nest Hub Max.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 5 %.

Obs! När volymen är inställd på 0

• är medieljudet avstängt
  • talar Google-assistenten med 5 % av volymen.

Fler volymkontroller för flera enheter samtidigt finns på skärmen. Läs mer om styrning i flera rum.

Nest Wifi pointGoogle Nest Wifi-åtkomstpunkt

Du vill: Tryck på Nest Wifi-åtkomstpunkten så här: Bild

Höja volymen

Tryck på höger sida på Nest Wifi-åtkomstpunkten.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 10 %.

Nest Wifi point volume up

Sänka volymen

Klicka på vänster sida på Nest Wifi-åtkomstpunkten.

Volymen kan ställas in på mellan 0 och 100 %. Varje tryck ändrar volymen med 10 %.

Obs! När volymen är inställd på 0

• är medieljudet avstängt
  • talar Google-assistenten med 5 % av volymen.

Nest Wifi point volume down

Ställa in volymen i Google Home-appen

Styra medievolym

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är länkad till samma konto som högtalaren eller skärmen.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck på Favoriter .
  4. Tryck på den aktuella mediesessionen för
    • uppspelningskontroller
    • volymkontroll (media och Google Assistent)
    • val av uppspelningsenhet.

Styra alarm- och timervolym

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma wifi-nätverk eller länkad till samma konto som högtalaren eller skärmen.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck på Favoriter eller Enheter .
  4. Tryck länge på enhetens ruta.
  5. Tryck på Inställningar följt av Ljud följt av Alarm och timers.
  6. Justera volymen.

Ändra volymen från Nest-skärmen

Obs! Du kan ändra volymen för alarm och timers via menyn Snabbinställningar. Volymknappen och mediekortet styr endast volymen för media och Google Assistent.

Ställa in volymen via menyn Snabbinställningar

1. Du öppnar menyn Snabbinställningar genom att svepa uppåt från skärmens nederkant.
  2. Tryck på Volym .
    • Använd huvudvolymreglaget för media och Google Assistent.
    • Om det behövs trycker du på Utöka för att öppna volymreglaget för timers och alarm .
  3. Ändra volymen genom att dra skjutreglaget åt vänster eller höger.

Styra volymen via mediekortet

Med mediekortet kan du styra volymen på alla enheter som spelar upp media i hemmet.

1. Du hittar mediekortet genom att svepa nedåt från skärmens överkant följt av trycka på Media.
    • Obs! Om media som spelas upp visas på skärmen kan du trycka på skärmen i stället.
  2. Tryck på [enhetens namn] på det aktiva mediekortet så visas en lista över tillgängliga enheter. Varje aktiv enhet på listan har ett eget reglage för volymkontroll.
  3. Ändra volymen genom att dra skjutreglaget åt vänster eller höger.