To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Het volume van Google Nest-speakers en -schermen bedienen

Je kunt het volume op je Google Nest- of Home-speaker of -scherm bedienen met je stem, via tikbediening of met de Google Home-app.

• Je kunt met elke methode het volume van media en de Google Assistent bedienen
  • Gebruik de Google Home-app of je Nest-scherm om het volume van wekkers en timers te regelen

Het volume regelen met je stem

Belangrijk: Spraakopdrachten veranderen alleen het volume van media en de Google Assistent. Ze veranderen het volume van wekkers en timers niet.

Actie: Zeg 'Hey Google' en daarna:

Het geluid 10% harder zetten

Opmerking: Op de Google Home Max gaat het volume met 5% omhoog.

'Zet harder'

Het volume met 10% verlagen

Opmerking: Op de Google Home Max gaat het volume met 5% omlaag.

'Zet zachter'

Specifiek volumeniveau instellen

Opmerking: Het volumebereik is 0-100% of 0-10. Bij 0 staat het geluid van de media uit, maar spreekt de Google Assistent met 5% volume.

'Volume op 5'
'Volume op 65%'

Het volume op 100% zetten 'Maximaal volume'
Het volume op 5% zetten 'Minimaal volume'

Mediavolume aan- of uitzetten

Opmerking: De Google Assistent, wekkers en timers blijven op het huidige volume staan.

'Zet het geluid uit'
'Zet het geluid aan'

Het volume wijzigen met een specifieke hoeveelheid 'Zet het volume 10% harder'
'Zet het volume 15% zachter'
Het huidige volumeniveau opvragen 'Wat is het volume?'

Ga naar Google Nest- of Home-apparaten bedienen met je stem voor meer manieren waarop je je apparaat kunt bedienen met je stem.

Het volume regelen met aanrakingen

Belangrijk: Tenzij anders vermeld, wijzig je met tikbediening alleen het volume van media en de Google Assistent. Het volume van timers en wekkers verandert niet.

Google Home Google Home

Actie: Aanraking: Afbeelding
Het volume hoger zetten Swipe rechtsom op de bovenkant van het apparaat.

Het volume lager zetten

Swipe linksom op de bovenkant van het apparaat.

Opmerking: Als het volume is ingesteld op 0:

• Het geluid van media staat uit
  • De Google Assistent spreekt op 5% van het volume

Googel Nest Mini Google Nest Mini (2e generatie)

Opmerking: De Google Nest Mini (2e generatie) heeft een schroefgleuf voor muurbevestiging aan de achterzijde. Als je apparaat geen schroefgleuf voor muurbevestiging heeft, is het een Google Home Mini (1e generatie).
Actie: Aanraking: Afbeelding

Het volume hoger zetten

Tik op de rechterkant van de Nest Mini.

Het volume varieert van 0 tot 100%. Met elke tik wijzig je het volume met 10%.

Google Nest Mini volume up

Het volume lager zetten

Tik op de linkerkant van de Nest Mini.

Het volume varieert van 0 tot 100%. Met elke tik wijzig je het volume met 10%.

Opmerking: Als het volume is ingesteld op 0:

• Het geluid van media staat uit
  • De Google Assistent spreekt op 5% van het volume
Google Nest Mini volume down

Google Home Mini Google Home Mini (1e generatie)

Actie: Aanraking: Afbeelding

Het volume hoger zetten

Tik op de rechterkant van de Home Mini.

Het volume varieert van 0 tot 100%. Met elke tik wijzig je het volume met 10%.

Het volume lager zetten

Tik op de linkerkant van de Home Mini.

Het volume varieert van 0 tot 100%. Met elke tik wijzig je het volume met 10%.

Opmerking: Als het volume is ingesteld op 0:

• Het geluid van media staat uit
  • De Google Assistent spreekt op 5% van het volume
Google Home Max Google Home Max
Actie: Aanraking: Afbeelding

Het volume hoger zetten

Horizontale plaatsing: swipe van links naar rechts langs de lijn boven op de Google Home Max.

Verticale plaatsing: swipe omhoog langs de lijn aan de rechterkant van de Google Home Max.

Het volume lager zetten

Horizontale plaatsing: swipe van rechts naar links langs de lijn boven op de Google Home Max.

Verticale plaatsing: swipe omlaag langs de lijn aan de rechterkant van de Google Home Max.

Opmerking: Als het volume is ingesteld op 0:

• Het geluid van media staat uit
  • De Google Assistent spreekt op 5% van het volume

Google Nest Audio Google Nest Audio

Actie: Aanraking: Afbeelding

Het volume hoger zetten

Tik op de rechterkant van de Nest Audio.

Het volume varieert van 0 tot 100%. Met elke tik wijzig je het volume met 5%.

Het volume lager zetten

Tik op de linkerkant van de Nest Audio.

Het volume varieert van 0 tot 100%. Met elke tik wijzig je het volume met 5%.

Opmerking: Als het volume is ingesteld op 0:

• Het geluid van media staat uit
  • De Google Assistent spreekt op 5% van het volume

Google Nest Hub

Actie: Aanraking: Afbeelding

Het volume hoger zetten

Druk op de bovenste volumeknop achter op de Google Nest Hub.

Het volume varieert van 0 tot 100%. Met elke keer drukken wijzig je het volume met 5%.

Het volume lager zetten

Druk op de onderste volumeknop achter op de Google Nest Hub.

Het volume varieert van 0 tot 100%. Met elke keer drukken wijzig je het volume met 5%.

Opmerking: Als het volume is ingesteld op 0:

• Het geluid van media staat uit
  • De Google Assistent spreekt op 5% van het volume

Google Nest Hub Max

Actie: Aanraking: Afbeelding

Het volume hoger zetten

Druk op de bovenste volumeknop achter op de Nest Hub Max.

Het volume gaat van 0 tot 100%. Met elke keer drukken wijzig je het volume met 5%.

Het volume lager zetten

Druk op de onderste volumeknop achter op de Nest Hub Max.

Het volume gaat van 0 tot 100%. Met elke keer drukken wijzig je het volume met 5%.

Opmerking: Als het volume is ingesteld op 0, dan gebeurt het volgende:

• Het geluid van media staat uit
  • De Google Assistent spreekt op 5% van het volume

Op je scherm vind je nog meer bedieningselementen om het volume van meerdere apparaten te beheren. Meer informatie over multi-room-bediening

Nest Wifi pointGoogle Nest Wifi-punt

Actie: Aanraking: Afbeelding

Het volume hoger zetten

Tik op de rechterkant van het Nest Wifi-punt.

Het volume varieert van 0 tot 100%. Met elke tik wijzig je het volume met 10%.

Nest Wifi point volume up

Het volume lager zetten

Tik op de linkerkant van het Nest Wifi-punt.

Het volume varieert van 0 tot 100%. Met elke tik wijzig je het volume met 10%.

Opmerking: Als het volume is ingesteld op 0:

• Het geluid van media staat uit
  • De Google Assistent spreekt op 5% van het volume

Nest Wifi point volume down

Het volume regelen vanuit de Google Home-app

Mediavolume regelen

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is gekoppeld aan hetzelfde account als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik op Favorieten .
  4. Tik op de huidige mediasessie voor:
    • Afspeelbediening
    • Volumeregeling (media en Google Assistent)
    • Apparaatselectie afspelen

Wekker- en timervolume regelen

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of gekoppeld aan hetzelfde account als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik op Favorieten of Apparaten .
  4. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  5. Tik op Instellingen en dan Audio en dan Wekkers en timers.
  6. Pas het volume aan.

Het volume regelen vanaf het Nest-scherm

Belangrijk: Gebruik het menu Snelle instellingen om het volume van wekkers en timers te regelen. Je kunt het volume van media en de Google Assistent alleen aanpassen met de volumeknop en de mediakaart.

Het volume regelen met het menu Snelle instellingen

1. Swipe vanaf de onderkant van het scherm omhoog om het menu Snelle instellingen te openen.
  2. Tik op Volume .
    • Gebruik de hoofdvolumeregelaar  voor media en de Google Assistent.
    • Tik zo nodig op Uitvouwen  om de schuifregelaar voor volumeregeling voor timers en wekkers  te openen.
  3. Pas het volume aan door de schuifregelaar naar links of rechts te swipen.

Het volume regelen met de mediakaart

Met de mediakaart kun je het volume regelen op alle apparaten die momenteel media afspelen in huis.

1. Swipe vanaf de bovenkant omlaag en dan tik op Media om de mediakaart te vinden.
    • Opmerking: Als de media die wordt afgespeeld op het scherm staat, kun je in plaats daarvan op het scherm tikken
  2. Tik op de actieve mediakaart op [apparaatnaam] om een lijst met beschikbare apparaten te openen. Elk actief apparaat in de lijst heeft een eigen schuifregelaar voor volumeregeling.
  3. Pas het volume aan door de schuifregelaar naar links of rechts te swipen.