To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

Juster lydstyrken på Google Nest-højttalere og -skærme

Du kan bruge din stemme, styring ved berøring eller Google Home-appen til at justere lydstyrken på din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm.

• Brug en hvilken som helst metode til at justere lydstyrken for medier og Google Assistent
  • Du kan justere lydstyrken for alarmer og timere ved hjælp af Google Home-appen eller din Nest-skærm

Juster lydstyrken ved hjælp af stemmen

Vigtigt! Stemmekommandoer ændrer kun lydstyrken for medier og Google Assistent. De ændrer ikke lydstyrken for alarmer og timere.

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:

Øg lydstyrken med 10 %

Bemærk! På Google Home Max øges lydstyrken med 5 %.

"Skru op"

Sænk lydstyrken med 10 %

Bemærk! På Google Home Max sænkes lydstyrken med 5 %.

"Skru ned"

Angiv specifik lydstyrke

Bemærk! Lydstyrken går fra 0-100 % eller 0-10. Ved 0 er lyden slået fra for medier, men Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke.

"Lydstyrke 5"
"Sæt lydstyrken på 65 %"

Indstil lydstyrken til 100 % "Skru lydstyrken helt op"
Indstil lydstyrken til 5 % "Skru lydstyrken helt ned"

Slå lyden til eller fra for medier

Bemærk! Google Assistent, alarmer og timere bevarer den aktuelle lydstyrke.

"Slå lyden fra"
"Slå lyden til"

Juster lydstyrken med en bestemt mængde "Forøg lydstyrken med 10 %"
"Sænk lydstyrken med 15 %"
Få den aktuelle lydstyrke "Hvad er lydstyrken?"

Gå til Styr Google Nest- eller Google Home-enheder ved hjælp af stemmen for at se, hvordan du ellers kan styre din enhed med stemmen.

Juster lydstyrken ved hjælp af berøring

Vigtigt! Medmindre andet er angivet, justerer styring ved berøring kun lydstyrken for medier og Google Assistent. Det ændrer ikke lydstyrken for timere og alarmer.

Google Home Google Home

Handlinger: Gør følgende på Google Home: Billede
Skru op for lyden Stryg med uret oven på enheden.

Skru ned for lyden

Stryg mod uret oven på enheden.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke

Googel Nest Mini Google Nest Mini (2. generation)

Bemærk! Google Nest Mini (2. generation) har et skruehul på bagsiden til vægbeslaget. Hvis din enhed ikke har et skruehul til vægbeslaget, er det en Google Home Mini (1. generation).
Handlinger: Gør følgende på Google Nest Mini: Billede

Skru op for lyden

Tryk på højre side af Nest Mini.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk ændrer lydstyrken med 10 %.

Google Nest Mini volume up

Skru ned for lyden

Tryk på venstre side af Nest Mini.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk ændrer lydstyrken med 10 %.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke
Google Nest Mini volume down

Google Home Mini Google Home Mini (1. generation)

Handlinger: Gør følgende på Google Home Mini: Billede

Skru op for lyden

Tryk på højre side af Home Mini.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk ændrer lydstyrken med 10 %.

Skru ned for lyden

Tryk på venstre side af Home Mini.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk ændrer lydstyrken med 10 %.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke
Google Home Max Google Home Max
Handlinger: Gør følgende på Google Home Max: Billede

Skru op for lyden

Vandret position: Stryg fra venstre til højre langs linjen oven på Google Home Max.

Lodret position: Stryg opad langs linjen på højre side af Google Home Max.

Skru ned for lyden

Vandret position: Stryg fra højre til venstre langs linjen oven på Google Home Max.

Lodret position: Stryg nedad langs linjen på højre side af Google Home Max.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke

Google Nest Audio Google Nest Audio

Handlinger: Gør følgende på Google Nest Audio: Billede

Skru op for lyden

Tryk på højre side af Nest Audio.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk ændrer lydstyrken med 5 %.

Skru ned for lyden

Tryk på venstre side af Nest Audio.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk ændrer lydstyrken med 5 %.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke

Google Nest Hub

Handlinger: Gør følgende på Google Nest Hub: Billede

Skru op for lyden

Tryk på den øverste lydstyrkeknap på bagsiden af Google Nest Hub.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk ændrer lydstyrken med 5 %.

Skru ned for lyden

Tryk på den nederste lydstyrkeknap på bagsiden af Google Nest Hub.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk ændrer lydstyrken med 5 %.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke

Google Nest Hub Max

Handlinger: Tryk på Nest Hub Max sådan her: Billede

Skru op for lyden

Tryk på den øverste lydstyrkeknap på bagsiden af Nest Hub Max.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk justerer lydstyrken med 5 %.

Skru ned for lyden

Tryk på den nederste lydstyrkeknap på bagsiden af Nest Hub Max.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk justerer lydstyrken med 5 %.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke

På din skærm er der yderligere funktioner til justering af lydstyrken på flere enheder. Få flere oplysninger om styring af Multiroom.

Nest Wifi pointGoogle Nest Wifi-punkt

Handlinger: Gør følgende på Nest Wifi-punktet: Billede

Skru op for lyden

Tryk på højre side af Nest Wifi-punktet.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk ændrer lydstyrken med 10 %.

Nest Wifi point volume up

Skru ned for lyden

Tryk på venstre side af Nest Wifi-punktet.

Lydstyrken går fra 0-100 %. Hvert tryk ændrer lydstyrken med 10 %.

Bemærk! Når lydstyrken er indstillet til 0:

• Lyden er slået fra for medier
  • Google Assistent taler ved 5 % lydstyrke

Nest Wifi point volume down

Juster lydstyrken via Google Home-appen

Juster lydstyrken for medier

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet er knyttet til den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Favoritter .
  4. Tryk på den aktuelle mediesession for at se:
    • Afspilningsknapper
    • Lydstyrkeindstilling (medier og Google Assistent)
    • Valg af afspilningsenhed

Juster lydstyrken for alarmer og timere

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  4. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  5. Tryk på Indstillinger og så Lyd og så Alarmer og timere.
  6. Juster lydstyrken.

Juster lydstyrken via Nest-skærmen

Vigtigt! Brug kvikmenuen til at justere lydstyrken for alarmer og timere. Lydstyrkeknappen og mediekortet kan kun bruges til at justerer lydstyrken for medier og Google Assistent.

Juster lydstyrken med kvikmenuen

1. Åbn kvikmenuen ved at stryge opad fra bunden af skærmen.
  2. Tryk på Lydstyrke .
    • Brug skyderen til overordnet styring af lydstyrken til medier og Google Assistent
    • Tryk eventuelt på Udvid for at åbne lydstyrkeskyderen for timere og alarmer
  3. Stryg skyderen til venstre eller højre for at justere lydstyrken.

Juster lydstyrken med mediekortet

På mediekortet kan du styre lydstyrken for alle enheder, der afspiller medier i hjemmet.

1. Du kan finde mediekortet ved at stryge nedad fra toppen og så tryk på Medier.
    • Bemærk! Hvis skærmen viser det medie, der afspilles, kan du trykke på skærmen i stedet.
  2. Tryk på [navn på enhed] på det aktive mediekort for at se en liste over tilgængelige enheder. Hver aktiv enhed på listen har sin egen skyder til justering af lydstyrken.
  3. Stryg skyderen til venstre eller højre for at justere lydstyrken.