Behöver du hjälp? Få svar på dina frågor om Google Nest

Vi finns här och är redo att hjälpa till!

Du kan när som helst kontakta en expert på Google Nest om du behöver hjälp. Det finns många olika sätt att få svar, så du kan enkelt välja det alternativ som passar dig bäst.

Obs! Experterna nedan kan hjälpa dig med frågor om högtalare och skärmar från Google Nest och Google Home. Om du har frågor om någon annan Google-produkt kontaktar du experterna på den produkten

Fråga experterna i hjälpforumet för Google Nest

Få råd från en grupp vana Google Nest-användare som kan svara på alla dina frågor i hjälpforumet för Google Nest. Det är snabbt, gratis och riktigt trevligt.

Anslut

Håll kontakten med oss via sociala medier så får du de senaste uppdateringarna samt tips och råd om Google Nest. Endast på engelska.

Begär att bli uppringd

Spara tid genom att bli uppringd av en specialist på Google Nest. Obs! Du måste vara inloggad på ditt Google-konto om du vill använda den här funktionen.

Bosatta i USA: Begär att bli uppringd.
Bosatta i Storbritannien: Begär att bli uppringd.
Bosatta i Kanada: Begär att bli uppringd.

Chatt

Chatta online med en specialist på Google Nest här.

Ring

Bosatta i USA: Ring  1-855-971-9121
Bosatta i Storbritannien: Ring  0800-026-1217
Bosatta i Kanada: Ring   1-844-701-7229​

Få reda på mer

Sök i hjälpcentret för Google Nest om du vill ha snabba svar och utforska nya funktioner – när du vill och var du vill. Sätt igång!