To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Viive päivityksen lataamisessa tietyillä Wi-Fi-reitittimillä

STBC (Space-Time Block Coding) on valinnainen ominaisuus 802.11ac:ssa. Sen avulla lähetin voi lähettää monta kopiota datastriimeistä useiden antennien kautta. Se myös antaa vastaanottajan valita parhaan datakopion useiden vaihtoehtojen joukosta, jotta luotettavuus olisi mahdollisimman hyvä. Google Nest- tai Home-laitteilla on yhteensopivuusongelma tiettyjen 802.11ac-reititinmallien kanssa, jotka käyttävät tätä ominaisuutta 5 GHz:n Wi-Fi-verkossa. Tämä saattaa johtaa ensimmäisen OTA (Over the Air) ‑päivityksen hitaaseen lataamiseen.

Jos reitittimesi näkyy alla, palauta kaiuttimen tai näytön tehdasasetukset ja ota se uudelleen käyttöön 2,4 GHz:n Wi-Fi-verkossa. Kun käyttöönotto ja päivitys ovat valmiit, voit vaihtaa kaiuttimen tai näytön takaisin 5 GHz:n Wi-Fi-verkkoon Google Home ‑sovelluksella.

• TPLink Archer C7 v1 tai v2
  • Netgear R6100, 6200 tai 6300
  • Asus RT_AC66U tai RT_AC68W
  • Buffalo WZR_D1800H