To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Forsinkelse i forbindelse med download af opdateringen på bestemte Wi-Fi-routere

STBC (Space-Time Block Coding) er en valgfri funktion i 802.11ac. Den giver afsenderen mulighed for at overføre flere kopier af datastrømme, ved hjælp af en række antenner. Den giver også afsenderen mulighed for at vælge den bedste version af dataene blandt disse forskellige kopier for at forbedre stabiliteten. Der er et tværfunktionelt problem mellem Google Nest- eller Home-enheder og visse modeller af 802.11AC-routere, der anvender denne funktion på et 5 GHz Wi-Fi-netværk. Dette kan medføre nedsat hastighed ved download af den indledende Over the Air-opdatering.

Hvis din router er angivet på listen nedenfor, skal du gendanne fabriksindstillingerne på din højttaler eller skærm og konfigurere enheden igen på et 2,4 GHz Wi-Fi-netværk. Når konfigurationen og opdateringen er fuldført, kan du skifte din højttaler eller skærm tilbage til et 5 GHz Wi-Fi-netværk ved hjælp af Google Home-appen.

• TPLink Archer C7 v1 eller v2
  • Netgear R6100, 6200 eller 6300
  • Asus RT_AC66U eller RT_AC68W
  • Buffalo WZR_D1800H