Google Home ‑sovellus

Google Home ‑sovelluksen avulla voit määrittää ja ohjata Google Nest-, Google Home- ja Chromecast-laitteita. Voit ohjata tuhansia yhteensopivia valoja, kameroita, kaiuttimia ja muita laitteita sekä katsoa muistutuksia ja ilmoituksia kätevästi yhdellä sovelluksella.

Lataa Google Home ‑sovelluksen uusin versio

Lataa tai päivitä Google Home ‑sovellus Google Play Kaupasta.

Google Home ‑sovelluksen käyttö

Google Home ‑sovelluksella voit tehdä seuraavia asioita:

• Määritä Google Nest- ja Home-laitteita (Google Home, Google Nest Mini (2. sukupolvi), Google Home Mini (1. sukupolvi), Google Home Max, Google Nest Hub, Google Nest Hub Max), Google Nest Wifin ja Chromecast-laitteita (Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio sekä Chromecast Built-In ‑televisiot ja ‑kaiuttimet).
  • Ohjaa, järjestä ja hallitse yhteensopivia valoja, kameroita, televisioita ja muita yhdestä paikasta. Google Home ‑sovellus toimii kaukosäätimen tavoin tuhansien huippuvalmistajien älylaitteiden kanssa.
  • Hallitse Google Assistantin asetuksia.
  • Hallitse laitteen asetuksia.

Koti

Koti-välilehdeltä  voit ohjata Google Nestiä, Google Homea, Chromecastia ja muita älylaitteita. Siellä voit myös ottaa käyttöön uusia laitteita sekä nähdä kaikki kodin laitteet huoneittain.

Koti

Kotisi nimi lukee näytön yläreunassa. Jos olet määrittänyt useita koteja, voit vaihdella niiden välillä napauttamalla kodin nimeä.

Pikatoiminnot

Täältä löydät koko kodin yleiset ohjaimet. Kullakin painikkeella ohjataan laitetta, palvelua tai laitteiden ja palvelujen ryhmää. Toiminnot riippuvat painikkeeseen liittyvästä laitteesta ja sen tilasta.

Valot pois: Sammuta älyvaloja huoneittain tai laita kodin kaikki älyvalot pois päältä.

Valot päälle: Sytytä älyvaloja huoneittain tai laita kodin kaikki älyvalot päälle.

Media: Näyttää, mitä mediasisältöä parhaillaan toistetaan ja millä laitteilla. Jos sinulla on useita laitteita, voit striimata sisältöä laitteelta toiselle

Soita kotiin: Soita kaikkiin Duoon linkitettyihin laitteisiin.

Lähetys: lähetä viestisi Google Assistant ‑kaiuttimiin ja Smart Display ‑laitteisiin Google Home ‑sovelluksella.

Termostaatti: Avaa termostaatin säätimet. Jos älytermostaatteja on useita, voit säätää juuri haluamaasi.

Cameras: Shows the video feed from your camera. If you have more than one camera, you can choose which one to view.

Wifi: Suorita nopeustestejä ja muokkaa Google Nest Wifin verkkoasetuksia.

Ohjelmat: Luo laitteelle ohjelmia ja ylläpidä niitä.

Asetukset: Avaa kodin asetukset.

Kodin laitteet

Huoneet

Google Nest, Google Home, Chromecast ja muut kodin älylaitteet näytetään huoneittain. Napauta laitetta, niin sitä koskevat säätimet tulevat näkyviin.

Kodissa

Täällä näkyvät laitteet, jotka kuuluvat kotiisi mutta joita ei ole määritetty tiettyyn huoneeseen. Napauta laitetta, niin sitä koskevat säätimet tulevat näkyviin. Voit myös lisätä laitteen tiettyyn huoneeseen.

Ryhmät

Paikalliseen Wi-Fi-verkkoon liitetyt kaiutinryhmät näkyvät täällä. Napauta kaiutinryhmää, niin sitä koskevat säätimet tulevat näkyviin.

Muut lähetyslaitteet

Täällä näkyvät laitteet, jotka on yhdistetty paikalliseen Wi-Fi-verkkoon mutta joita ei ole lisätty kotiin.

Laitteen säätimet

Voit ohjata laitetta tai muuttaa sen asetuksia napauttamalla sitä Koti-välilehdeltä . Eri laitteilla on erilaisia säätimiä.

• Google Nest- ja Home-kaiuttimet ja ‑näytöt – Säädä kaiuttimen äänenvoimakkuutta, taajuuskorjainta ja asetuksia. Voit myös aloittaa tai keskeyttää toiston, siirtyä eteen- ja taaksepäin kappaleessa, podcastissa tai äänikirjassa tai lopettaa striimauksen.
  • Chromecast-laitteet – Säädä näytön äänenvoimakkuutta tai asetuksia. Voit myös aloittaa tai keskeyttää toiston, siirtyä eteen- ja taaksepäin videossa, elokuvassa tai TV-ohjelmassa tai lopettaa striimauksen.
  • Valot – Sytytä ja sammuta älyvaloja ja säädä niiden kirkkautta (jos tätä tuetaan).
  • Termostaatti – Säädä termostaatin asetuksia ja tilaa sekä katso ympäristön lämpötila.
  • Älypistokkeet – Kytke älypistoke päälle tai pois päältä.
  • Cameras - View the stream from cameras.
  • Kaiutinryhmät – Säädä kaikkien kaiutinryhmän laitteiden äänenvoimakkuutta ja taajuuskorjainta tai muuta ryhmän asetuksia. Voit myös aloittaa tai keskeyttää toiston, siirtyä eteen- ja taaksepäin kappaleessa, podcastissa tai äänikirjassa tai lopettaa striimauksen.

Syöte

Syöte-välilehdeltä  löydät tärkeitä laitteiden tapahtumailmoituksia sekä muistutuksia.

• Tärkeät tapahtumat – Selaa tärkeitä tapahtumia edellisten 30 päivän ajalta.
  • 48 tunnin yhteenveto – Katso yleiskatsaus laitteen tapahtumista viimeisten 48 tunnin ajalta.
  • Tutustu – Lue lisää uusista ominaisuuksista, käytettävissä olevista kyselyistä, Chromecastia tukevista sovelluksista ja laitteillesi saatavilla olevista tarjouksista.

Tilivalikko

Pääset seuraaviin asetuksiin valitsemalla kuvasi Google Home ‑sovelluksen oikeasta yläkulmasta:

Add another account image Lisää toinen tili – Määritä laitteita ja palveluja, lisää kotiin jäseniä ja luo kaiutinryhmiä ja koteja.

Hallitse tämän laitteen tilejä – Lisää tai poista tilejä.

Home-sovelluksen asetukset – Valitse yleiset tietosuoja-asetukset, oikeudelliset asetukset ja sovelluksen asetukset.

• Sähköposti-ilmoitukset – Ylläpidä sähköposti-ilmoituksia.
  • Poista tallennetut Wi-Fi-verkot – Tyhjennä kaikki tallennetut Wi-Fi-verkot.
  • Tyhjennä sovellusten sijainnit – Poista tallennetut sijainnit.
  • Kumppaniyhteydet – Valitse, mitä dataa Google Nest ‑kumppaneille jaetaan.
  • Haku- ja katseluhistoria – Hallitse haku- ja katseluhistoriaa.
  • Google Nestin tietosuojan UKK – Lue tietosuojasta usein kysyttyjä kysymyksiä.
  • Nestin lisäkäyttöehdot
  • Avoimen lähdekoodin lisenssit
  • Sovelluksen tiedot – Tarkista sovelluksen versio.
  • Google-sovelluksen asetukset – Tarkista Google-sovelluksen asetukset.
  • Arvioi sovellus – Arvioi sovellus Google Play Kaupassa.

Assistantin asetukset – Ylläpidä Google Assistantin asetuksia, palveluja ja linkitettyjä laitteita.

Oma toiminta – Katsele ja ylläpidä Google Assistantin toimintaa.

Ohje ja palaute – Avaa Chromecastin ja Google Nestin ohjekeskukset. Saat vastauksia kysymyksiin ja löydät vianetsintäohjeita. Voit myös lähettää Google Nest-, Google Home-, Chromecast- ja Chromecast Built-In ‑laitteita koskevaa palautetta.

Asetukset

Yleiset

• Kodin lempinimi – Määritä kodin lempinimi.
  • Kotiosoite Lisää kodin osoite.
  • Kodin jäsenetLisää ja poista kodin jäseniä.
  • Ilmoitukset – Valitse, mitä sovellusilmoituksia haluat saada.

Ominaisuudet ja palvelut

Huoneet, ryhmät ja laitteet

• Huoneet ja Paikalliset laitteet – Tarkista Assistantiin linkitetyt laitteet. Voit muuttaa laitteen asetuksia napauttamalla sitä (voit tehdä tämän myös Koti-välilehdeltä).
  • Lisää – Lisää esimerkiksi uusia laitteita ja kaiutinryhmiä.
  • Luo uusi kotiLuo uusi koti.
  • Poista tämä kotiPoista jokin nykyisistä kodeista.

Google Assistant ‑palvelut

• Ostoslista Katso ja ylläpidä ostoslistojasi.
  • Voice Match – Valitse ja muokkaa Voice Match ‑asetuksia.
  • Musiikki – Valitse haluamasi suosituilta musiikkipalveluntarjoajilta.
  • Radio – Valitse ensisijainen radiopalvelusi.
  • TV ja video – Valitse haluamasi kuva- ja videopalveluntarjoajat.
  • Lisää asetuksia  – Valitse lisää asetuksia, jotka liittyvät esimerkiksi työmatkoihin, maksamiseen ja säähän.
  • Kodin historia – Tarkista viimeisimmät tapahtumat.
  • Nestin lisäkäyttöehdot – Lue Nestin käyttöehdot