Her er Google Home-appen

Google Home-appen giver dig mulighed for at konfigurere og styre Google Nest-, Google Home- og Chromecast-enheder. Du kan styre tusindvis af kompatible lamper, kameraer, højttalere og meget mere via en enkelt app samt se dine påmindelser og seneste notifikationer.

Hent den nyeste version af Google Home-appen

Download eller opdater Google Home-appen i Google Play Butik.

Sådan kan du bruge Google Home-appen

Du kan bruge Google Home-appen til at:

• Konfigurere Google Nest- og Home-enheder (Google Home, Google Nest Mini (2. generation), Google Home Mini (1. generation), Google Home Max, Google Nest Hub eller Google Nest Hub Max), Google Nest Wifi og Chromecast-enheder (Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio samt fjernsyn og højttalere med indbygget Chromecast).
  • Styre, organisere og administrere kompatible lamper, kameraer, fjernsyn og meget mere på ét sted. Google Home-appen fungerer som fjernbetjening til tusindvis af smartenheder i hjemmet fra de mest populære brands.
  • Administrere dine Google Assistent-indstillinger og -præferencer.
  • Administrere enhedsindstillinger.

Hjem

Under Hjem  kan du styre din Google Nest, Google Home og Chromecast samt dine andre smartenheder. Det er også her, du kan konfigurere nye enheder og se alle dine enheder organiseret efter rum i dit hjem.

Hjem

Du kan se hjemmets navn øverst på skærmen. Hvis du har konfigureret flere hjem, kan du trykke på hjemmets navn for at skifte mellem dem.

Hurtige handlinger

Her har du den overordnede styring af enheder i hele dit hjem. Hver knap styrer en enhed, en tjeneste eller en gruppe af enheder og tjenester. De har alle forskellige funktioner, afhængigt af hvilken enhed de repræsenterer og enhedens tilstand.

Sluk lyset: Sluk smartlamper i et bestemt rum, eller sluk alle smartlamper i hjemmet.

Tænd lyset: Tænd smartlamper i et bestemt rum, eller tænd alle smartlamper i hjemmet.

Medier: Viser medier, der afspilles lige nu, og hvilken enhed de afspilles på. Hvis du har mere end én enhed, kan du vælge at streame mellem enhederne

Ring hjem: Ring til dit hjem for at ringe op til alle dine enheder, der er tilknyttet Duo.

Udsend fællesbesked: Udsend en fællesbesked til dine Google Assistent-højttalere og -smartskærme via Google Home-appen.

Termostat: Åbn styringen af din termostat. Hvis du har mere end én smarttermostat, kan du vælge, hvilken der skal styres.

Kamera: Se videofeedet fra dit kamera. Hvis du har mere end ét kamera, kan du vælge, hvilket der skal vises.

Wifi: Kør hastighedstests, og administrer netværksindstillingerne for din Google Nest Wifi.

Rutiner: Opret og administrer dine enheders rutiner.

Indstillinger: Åbner dine indstillinger for hjemmet.

Enheder i dit hjem

Rum

Dine Google Nest-, Google Home- og Chromecast-enheder samt andre smartenheder til hjemmet er angivet efter rum. Tryk på en enhed for at åbne styringen af den pågældende enhed.

I dit hjem

Enheder, der er en del af dit hjem, men som ikke er tildelt noget rum, vises her. Tryk på en enhed for at åbne styringen af den pågældende enhed. Du kan også tildele enhederne et rum.

Grupper

Højttalergrupper på dit lokale Wi-Fi-netværk vises her. Tryk på en gruppe for at åbne styringen af højttalergruppen.

Andre Cast-enheder

Enheder, der er knyttet til dit lokale Wi-Fi-netværk, men som ikke er tilføjet dit hjem, vises her.

Styring af enheder

Gå til Hjem , og tryk på en enhed for at styre enheden eller åbne dens indstillinger. Forskellige typer enheder kan have forskellige muligheder for styring.

• Google Nest- og Home-højttalere og -skærme – Styr højttalerens lydstyrke og equalizer, eller få adgang til indstillingerne. Du kan også afspille sange, podcasts eller lydbøger, sætte dem på pause, springe frem og tilbage i dem eller stoppe med at caste.
  • Chromecast-enheder – Styr lydstyrken for skærmen, eller få adgang til indstillingerne. Du kan også afspille videoer, film og tv-serier, sætte dem på pause, springe frem og tilbage i dem eller stoppe med at caste.
  • Lamper – Tænd og sluk for smartlamper, og juster lysstyrken (hvis dette understøttes).
  • Termostat – Juster den ønskede rumtemperatur, skift tilstand, og se den omgivende temperatur.
  • Smartstik – Tænd og sluk dit smartstik.
  • Kameraer – Se streaming fra kameraer.
  • Højttalergrupper – Styr lydstyrken og equalizeren på alle enheder i højttalergruppen, eller få adgang til gruppens indstillinger. Du kan også afspille sange, podcasts eller lydbøger, sætte dem på pause, springe frem og tilbage i dem eller stoppe med at caste.

Feed

Fanen Feed  er stedet, hvor du kan få underretninger om vigtig enhedsaktivitet og påmindelser.

• Prioriterede hændelser – Se højdepunkter for de seneste 30 dage.
  • 48-timers opsummering – Få et overblik over dine enhedsbegivenheder de seneste 48 timer.
  • Find – Få flere oplysninger om nye funktioner, understøttede forespørgsler, Chromecast-kompatible apps og tilbud til dine enheder.

Kontomenu

Vælg dit billede øverst til højre i Google Home-appen for at få adgang til følgende indstillinger:

Add another account image Tilføj en ny konto – Konfigurer enheder og tjenester, føj medlemmer til husstanden, og opret højttalergrupper og hjem.

Administrer konti på denne enhed – Tilføj eller fjern konti.

Indstillinger for Home-appen – Administrer dine generelle indstillinger samt indstillinger for appen, privatliv og jura.

• Mailnotifikationer – Administrer dine mailnotifikationer.
  • Ryd gemte Wi-Fi-netværk – Ryd alle gemte Wi-Fi-netværk.
  • Ryd placeringsoplysninger gemt af apps – Fjern dine gemte placeringer.
  • Partnerforbindelser – Vælg, hvilke data du vil dele med Google Nest-partnere.
  • Søge- og afspilningshistorik – Administrer din søge- og afspilningshistorik.
  • Ofte stillede spørgsmål om Google Nest og privatliv – Læs ofte stillede spørgsmål om privatliv.
  • Supplerende servicevilkår for Nest
  • Open source-licenser
  • Oplysninger om appen – Se appversionen.
  • Indstillinger for Google-appen – Se dine indstillinger for Google-appen.
  • Bedøm appen – Bedøm appen i Google Play Butik.

Indstillinger for Assistent – Administrer dine Google Assistent-indstillinger, tjenester og tilknyttede enheder.

Min aktivitet – Se og administrer din aktivitet i Google Assistent.

Hjælp og feedback – Gå til Hjælp til Chromecast og Hjælp til Google Nest. Få svar på spørgsmål, og find oplysninger om fejlfinding. Indsend en feedbackrapport om dine Google Nest-, Google Home- og Chromecast-enheder samt enheder med indbygget Chromecast.

Indstillinger for hjemmet

Generelt

• Oplysninger om hjemmet – Administrer hjemmets kaldenavn og adresse
  • HusstandenAdministrer medlemmerne af hjemmet
  • Rum og enheder – Se dine eksisterende rum og enheder

Funktioner

• Notifikationer – Vælg, hvilke appnotifikationer du gerne vil modtage
  • Digital balanceAdministrer indstillingerne for Digital balance
  • Rutiner Opret og administrer rutiner for din enhed.
  • Nest Wifi – Administrer dit Nest Wifi-netværk og indstillingerne for det
  • Nest Aware Administrer abonnement og funktioner (kun migrerede konti)

Tjenester

• Video – Angiv dine foretrukne billed- og videoudbydere
  • Musik – Vælg blandt populære musikudbydere.
  • Radio – Vælg din foretrukne radiotjeneste
  • Live-tv – Tilknyt tjenester til live-tv
  • Tale- og videoopkald – Se og administrer dine præferencer for opkald
  • Indkøbsliste – Se og administrer dine indkøbslister
  • Fungerer sammen med Google – Tilknyt og administrer dine "Fungerer sammen med Google"-tjenester