To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Radion kuunteleminen Google Nest ‐kaiuttimella tai ‐näytöllä

Voit kuunnella maanpäällisiä ja internet- tai satelliittiradioita äänikomennoilla Google Nest- ja Google Home ‑kaiuttimilla ja ‑näytöillä tai televisioilla ja kaiuttimilla, joissa on Chromecast Built-In.

Radion kuunteleminen äänikomennoilla

Haluamasi toiminto Sano "Hey Google" ja sitten…

Lähimmän radioaseman kuunteleminen nimen, kutsumerkin tai taajuuden perusteella

Huom. Premium-radiostriimaus edellyttää tilausta (vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa).

"Play [radio station name]"
"Play [radio station call-sign]"
"Play [radio station frequency]"
"Play [radio station] on [radio service]"

Radioaseman kuunteleminen toisessa paikassa "Play [radio station name] in [location]"
"Play [radio station frequency] [location]"
Viimeksi kuunnellun radioaseman tai kanavan toistaminen "Turn on the radio"
"Play the radio"
Viimeksi tietyssä palvelussa kuunnellun radioaseman tai kanavan toistaminen "Play [radio service]"
Radion toistaminen Chromecast Built-In ‑televisiolla tai ‑kaiuttimella "Play [radio station] on my [device name]"
Lähellä toimivan NPR-aseman toistaminen "Play NPR"
Keskeyttäminen "Pause"
"Pause the radio"
Jatkaminen "Resume"
"Continue playing"
Lopettaminen "Stop"
"Stop the radio"
Mikä radioasema soi "What's playing?"
Äänenvoimakkuuden säätäminen "Louder"
"Set volume to 40%"

Muita tapoja ohjata radion toistoa

Kun radio soi, voit ohjata sitä kaiuttimella, näytöllä tai Google Home ‑sovelluksella.

Google Nest- tai Google Home ‑laitteella

Google Home- ja Nest-kaiuttimet

Tärkeää: Kaiuttimen kosketusohjaus muuttaa vain median ja Google Assistantin äänenvoimakkuutta. Voit muuttaa hälytysten ja ajastimien äänenvoimakkuutta Google Home ‐sovelluksessa tai Nest-näytön pika-asetusvalikossa.

Google Home Google Home

Haluamasi toiminto: Kosketa Google Homea näin: Kuva
Lisää äänenvoimakkuutta Pyyhkäise yläosaa myötäpäivään.
Vähennä äänenvoimakkuutta

Pyyhkäise yläosaa vastapäivään.

Huom. Kun äänenvoimakkuus on 0:

• Media on mykistetty.
  • Google Assistant puhuu 5 %:n äänenvoimakkuudella.
Aloita pyyntö Paina yläosaa pitkään.

Googel Nest Mini Google Nest Mini (2. sukupolvi)

Huom. Google Nest Minin (2. sukupolvi) takaosassa on paikka seinätelineen ruuville. Jos ruuville ei ole paikkaa, laite on Google Home Mini (1. sukupolvi).

Jos haluat muuttaa oikean‑ ja vasemmanpuoleiset säätimet päinvastaisiksi, avaa Google Home ‐sovellus Valitse Suosikit tai Laitteet kosketa Nest Minin kuvaketta pitkään. Valitse Asetukset Audio Käännä laitteen säätimet.

Haluamasi toiminto: Kosketa Google Nest Miniä näin: Kuva
Keskeytä tai lopeta media tai jatka sitä

Napauta Nest Minin keskiosaa.

Google Nest Mini center tap

Lisää äänenvoimakkuutta

Napauta Nest Minin oikeaa puolta.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 10 %.

Google Nest Mini volume up

Vähennä äänenvoimakkuutta

Napauta Nest Minin vasenta reunaa.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 10 %.

Huom. Kun äänenvoimakkuus on 0:

• Media on mykistetty.
  • Google Assistant puhuu 5 %:n äänenvoimakkuudella.
Google Nest Mini volume down

Google Home Mini Google Home Mini (1. sukupolvi)

Haluamasi toiminto: Kosketa Google Home Miniä näin: Kuva
Keskeytä tai lopeta media tai jatka sitä Paina Home Minin jompaakumpaa puolta pitkään.

Lisää äänenvoimakkuutta

Napauta Home Minin oikeaa puolta.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 10 %.

Vähennä äänenvoimakkuutta

Paina Home Minin vasenta puolta pitkään.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 10 %.

Huom. Kun äänenvoimakkuus on 0:

• Media on mykistetty.
  • Google Assistant puhuu 5 %:n äänenvoimakkuudella.

Google Home Max Google Home Max

Haluamasi toiminto: Kosketa Google Home Maxia näin: Kuva

Keskeytä tai lopeta media tai jatka sitä

Laite vaakasuorassa: Napauta yläosassa olevaa viivaa.

Laite pystysuorassa: Napauta oikealla puolella olevaa viivaa.

Lisää äänenvoimakkuutta

Laite vaakasuorassa: Pyyhkäise vasemmalta oikealle yläosassa olevaa viivaa pitkin.

Laite pystysuorassa: Pyyhkäise ylöspäin oikealla puolella olevaa viivaa pitkin.

Vähennä äänenvoimakkuutta

Laite vaakasuorassa: Pyyhkäise oikealta vasemmalle yläosassa olevaa viivaa pitkin.

Laite pystysuorassa: Pyyhkäise alaspäin oikealla puolella olevaa viivaa pitkin.

Huom. Kun äänenvoimakkuus on 0:

• Media on mykistetty.
  • Google Assistant puhuu 5 %:n äänenvoimakkuudella.

Google Nest Audio Google Nest Audio

Haluamasi toiminto: Kosketa Google Nest Audiota näin: Kuva
Keskeytä tai lopeta media tai jatka sitä Napauta Nest Audion keskiosaa.

Lisää äänenvoimakkuutta

Napauta Nest Audion oikeaa puolta.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 5 %.

Vähennä äänenvoimakkuutta

Napauta Nest Audion vasenta reunaa.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 5 %.

Huom. Kun äänenvoimakkuus on 0:

• Media on mykistetty.
  • Google Assistant puhuu 5 %:n äänenvoimakkuudella.

Nest Wifi point Google Nest Wifi ‑piste

Haluamasi toiminto: Kosketa Nest Wifi ‑pistettä näin: Kuva
Keskeytä tai lopeta media tai jatka sitä Napauta Nest Wifi ‑pisteen keskiosaa. Nest Wifi center tap

Lisää äänenvoimakkuutta

Napauta Nest Wifi ‑pisteen oikeaa puolta.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 10 %.

Nest Wifi point volume up

Vähennä äänenvoimakkuutta

Napauta Nest Wifi ‑pisteen vasenta puolta.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 10 %.

Huom. Kun äänenvoimakkuus on 0:

• Media on mykistetty.
  • Google Assistant puhuu 5 %:n äänenvoimakkuudella.
Nest Wifi point volume down

Google Nest ‑näytöt

Tärkeää: Voit muuttaa hälytysten ja ajastimien äänenvoimakkuutta pika-asetusvalikossa. Äänenvoimakkuuspainikkeellä ja mediakortilla muutetaan vain median ja Google Assistantin äänenvoimakkuutta.

Mediakortilla voit keskeyttää toiston, jatkaa sitä, toistaa edellisen tai seuraavan kappaleen tai vaihtaa laitetta, joka toistaa mediaa.

Äänenvoimakkuuspainike

Haluamasi toiminto: Kosketa Nest Hubia tai Nest Hub Maxia näin: Kuva

Lisää äänenvoimakkuutta

Paina Nest-näytön takaosassa olevaa ylempää äänenvoimakkuuspainiketta.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 5 %.

Vähennä äänenvoimakkuutta

Paina Nest-näytön takaosassa olevaa alempaa äänenvoimakkuuspainiketta.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 5 %.

Huom. Kun äänenvoimakkuus on 0:

• Media on mykistetty.
  • Google Assistant puhuu 5 %:n äänenvoimakkuudella.
Pika-asetusvalikko
  1. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä ylös näytön alareunasta.
  2. Valitse Äänenvoimakkuus .
    • Käytä äänenvoimakkuuden pääliukusäädintä medialle ja Google Assistantille.
    • Jos haluat muuttaa ajastimien ja hälytysten äänenvoimakkuutta, valitse Laajenna .
  3. Muuta äänenvoimakkuutta liikuttamalla liukusäädintä vasemmalle tai oikealle.

Mediakortti

1. Löydät mediakortin pyyhkäisemällä alas yläreunasta ja sitten valitse Media.
    • Huom. Jos toistettava media näkyy näytöllä, voit napauttaa näyttöä.
  2. Voit keskeyttää toiston, jatkaa sitä tai toistaa edellisen tai seuraavan kappaleen kortin säätimillä.
  3. Jos haluat avata lisää säätimiä, valitse [display name] . Näet listan käytettävissä olevista laitteista ja äänenvoimakkuuden liukusäätimet kullekin laitteelle, joka toistaa sillä hetkellä mediaa.
    • Aloita tai lopeta median toisto laitteella napauttamalla sen nimen vieressä olevaa valintanappia.
    • Muuta aktiivisen laitteen äänenvoimakkuutta pyyhkäisemällä sen liukusäädintä vasemmalle tai oikealle.

Google Pixel Tablet (hubitila)

Kun muutat telineessä olevan Pixel Tabletin äänenvoimakkuutta, myös kaiutintelineen äänenvoimakkuus muuttuu.

Äänenvoimakkuuspainike

Haluamasi toiminto: Kosketa Google Pixel Tabletia näin:
Lisää äänenvoimakkuutta

Paina virtapainiketta lähimpänä olevaa sivupainiketta.

Lisää äänenvoimakkuutta

Vähennä äänenvoimakkuutta

Paina virtapainikkeesta kauimpana olevaa sivupainiketta.

Vähennä äänenvoimakkuutta

Mediawidget

Kun mediaa toistetaan hubitilassa, voit ohjata toistoa lukitus- ja aloitusnäytöillä kosketuksella. Näkyviin tulee automaattisesti mediawidget, jonka painikkeilla voit ohjata toistoa.

Joissakin mediasovelluksissa on aloitusnäytölle lisättäviä widgetejä, jotka helpottavat kosketusohjausta. Sijoita widget aloitusnäytölle ja napauta sitä, niin voit esimerkiksi säätää äänenvoimakkuutta, keskeyttää toiston, ohittaa tai vaihtaa kappaleita tai podcasteja ja vaihtaa radioasemaa.

Google Home ‑sovelluksella

1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on linkitetty samaan tiliin kuin kaiutin tai näyttö.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Suosikit .
  4. Napauta nykyistä mediaistuntoa, niin voit
    • käyttää toiston ohjaimia
    • säätää äänenvoimakkuutta (media ja Google Assistant)
    • valita toistolaitteen.

Ohjeita ongelmatilanteisiin

Jos kaiutin tai näyttö ei toista pyytämääsi radioasemaa, kokeile näitä ohjeita:

• Pyydä asemaa eri tavalla. Jos nimi ei esimerkiksi toimi, kokeile kutsumerkkiä tai taajuutta.
  • Lisää pyyntöön tarkempia tietoja, kuten "[on radio service]".
  • Kun käytät taajuutta, lisää läheisen kaupungin nimi.

Muita artikkeleita

Google Nest ‑kaiuttimien ja ‑näyttöjen äänenvoimakkuuden säätäminen
Musiikin kuunteleminen Google Nest ‑kaiuttimilla ja ‑näytöillä
Audion toistaminen Chromecast-yhteensopivista kaiuttimista ja televisioista Googlen kaiuttimella tai näytöllä
Radiopalveluiden linkittäminen
Nukahtamisajastimien lisääminen ja muokkaaminen Google Nest ‑kaiuttimella tai ‑näytöllä