Uppdateringar för Google Nest-enheter

För att du ska kunna använda de senaste och bästa funktionerna för Google Home kan din enhet behöva uppdateras till den senaste programversionen. Detta sker automatiskt under konfigurationen så du behöver inte göra något för att få uppdateringen.

Obs! Google Home-enheten kan inte svara på frågor eller hjälpa dig med uppgifter under uppdateringen. Vänta tills uppdateringen har slutförts innan du pratar med Google-assistenten på Google Home-enheten.

Här är en översikt över vad du kan förvänta dig under uppdateringen:

• Konfigurationsförloppet visas i Google Home-appen.
  • Du kan verifiera att Google Home-enheten fortfarande arbetar med uppdateringen genom att titta på LED-lampan ovanpå enheten.
  • Uppdateringen kan ta upp till 10 minuter. Om uppdateringen tar längre tid än beräknat på Google Home-enheten kontrollerar du om uppdateringen fortfarande pågår genom att titta på LED-lampans status. Lampan lyser vitt och roterar sakta under uppdateringen.
  • Starta om Google Home-enheten om det behövs genom att koppla ur den från strömkällan, vänta i en minut och koppla sedan in den igen. Detta startar automatiskt om uppdateringen.

Om problemet kvarstår återställer du standardinställningarna på Google Home-enheten och testar att konfigurera den igen, helst i ett nätverk med 2,4 GHz.