To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Uppdateringar av högtalare och skärmar från Google Nest eller Google Home

Om du ska kunna använda de senaste och bästa funktionerna på högtalaren eller skärmen från Google Nest eller Google Home kan du behöva uppdatera enheten till den senaste programvaruversionen. Detta sker automatiskt under konfigurationen så du behöver inte göra något för att få uppdateringen.

Obs! Högtalaren eller skärmen kan inte svara på frågor eller hjälpa dig med uppgifter under uppdateringen. Vänta tills uppdateringen har slutförts innan du pratar med Google-assistenten på högtalaren eller skärmen.

Nedan finns en översikt över vad du kan förvänta dig under uppdateringen:

• Konfigurationsförloppet visas i Google Home-appen.
  • Du kan verifiera att uppdateringen fortfarande pågår med hjälp av LED-lampan på högtalaren eller skärmen.
  • Uppdateringen kan ta upp till 10 minuter. Om uppdateringen tar längre tid än beräknat på högtalaren eller skärmen kontrollerar du om uppdateringen fortfarande pågår genom att titta på LED-lampans status. Lampan lyser vitt och roterar sakta under uppdateringen.
  • Starta om högtalaren eller skärmen om det behövs. Koppla bort den från strömkällan och vänta i en minut innan du ansluter den igen. Detta startar automatiskt om uppdateringen.

Om problemet kvarstår återställer du standardinställningarna på högtalaren eller skärmen och testar att konfigurera den igen, helst i ett nätverk med 2,4 GHz.