To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Updates voor speakers en schermen voor Google Nest of Home

Als je de nieuwste en beste functies wilt gebruiken die beschikbaar zijn voor je speaker of scherm voor Google Nest of Home, moet je het apparaat misschien updaten naar de nieuwste softwareversie. De update wordt automatisch uitgevoerd als onderdeel van het instellen, dus je hoeft niets te doen om de update te ontvangen.

Opmerking: Tijdens de update kan je speaker of scherm geen vragen beantwoorden en je niet helpen om taken uit te voeren. Wacht tot de update is afgerond om met de Google Assistent op je speaker of scherm te praten.

Hieronder vind je een overzicht van wat je kunt verwachten tijdens de update:

• De Google Home-app geeft de voortgang van het instellen aan.
  • Je kunt het ledlampje op de bovenkant van je speaker of scherm checken om te zien of de update nog wordt uitgevoerd.
  • De update duurt doorgaans niet meer dan 10 minuten. Als de update veel langer duurt dan verwacht, check je aan de hand van het ledlampje of je speaker of scherm nog bezig is met updaten. Het lampje is wit en draait langzaam rond terwijl de update wordt uitgevoerd.
  • Start zo nodig je speaker of scherm opnieuw op.Haal de stekker uit het stopcontact, wacht één minuut en sluit hem weer aan. Hierdoor wordt de update automatisch opnieuw opgestart.

Als het probleem aanhoudt, kun je je speaker of scherm terugzetten naar de fabrieksinstellingen en opnieuw instellen, bij voorkeur via een 2,4GHz-netwerk (indien beschikbaar).